Jóga darsan - A Jóga-upanisadok víziója

Jóga darsan - A Jóga-upanisadok víziója
Szerző: Swami Niranjanananda Saraswati
Megjelenés: 2021
ISBN: 9786158106252
Terjedelem: 533
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 7631
Ár:
Ár:9,900 Ft

A könyv tartalmáról

Jóga darsan - A Jóga-upanisádok víziója
 
A Jóga darsan az Upanisadok kortárs víziója, amelyet Swami Niranjanananda Saraswati ismertet. Ez a szöveg a spirituális élet holisztikus és gyakorlatias bemutatásával a jógáról egy olyan képet mutat be, amely egyszerre átfogó és alapos.
Az elméleti rész világosan határozza meg és magyarázza el a jóga különböző hagyományait és filozófiáit, ezzel együtt világosan fejti ki a hatha, rádzsa, mantra, karma, gjána, laja és ezoterikus jógákat. A gyakorlati rész kiemeli a Jóga upanisadok klasszikus gyakorlatait és a fiziológia és egészség jógikus látásmódját.
A Jóga darsan egy egyedi és fontos könyv, melyet a jógikus tudományok modern mestere hagyott jóvá. Sok szannjászin járult hozzá önzetlen munkájával e könyv összeállításához, szerkesztéséhez és kiadásához. A jóga aspiránsok mindannyiuknak hálájukat fejezik ki, hogy ezeket az információkat megosztják velük.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.