Karma és karma jóga

Karma és karma jóga
Szerző: Swami Niranjanananda Saraswati
Megjelenés: 2021
ISBN: 9786158106269
Terjedelem: 96
Állapot: Új
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 7629
Ár:
Ár:4,000 Ft

A könyv tartalmáról

Karma és karma jóga
Jógadristi sorozat
Swami Niranjanananda Saraswati
 
„A karma az emberi természet megnyilvánulása. Spontán, természetesen és feltétel nélkül nyilvánul meg, mert ez az egész teremtés nem egyéb, mint a karma megjelenése. Az egész teremtés, az egész univerzum, az egész élet a karma megnyilvánulása, és a karma magját a teremtésben a kozmikus akarat ültette el.”
A Jógadristi (A jóga víziója) szatszang sorozat Swami Niranjanananda Saraswati azon előadásait tartalmazza, amelyeket szannjászin élete új szakaszának részeként 2009-től tartott Mungerben.
A 2010 februárjában adott szatszangjai témája a karma és a karma jóga volt. A megvilágító erejű és részletekbe menő előadások friss megvilágításba helyezik ezt az időtlen témát és tiszta térképként szolgálnak életutunk megértéséhez. A szatszangok nagyszerűen példázzák Swami Niranjan utánozhatatlan stílusát: könnyedek, mégis mélyek, üdítőek, mégis klasszikusak, mélyen szántóak, mégis gyakorlatiasak.

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.