A Tao gyógyító fényének felébresztése II. - antikvár könyv

A Tao gyógyító fényének felébresztése II. - antikvár könyv
Szerző: Mantak Chia
Fordította: Pavelcze István
Megjelenés: 1997
Kiadó: Lunarimpex
ISBN: 9638573910
Terjedelem: 284
Állapot: Antikvár
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: books 1704
Ár:
Ár:4,950 Ft

A könyv tartalmáról

A Tao gyógyító fényének felébresztése II. - antikvár könyv
Miről olvashatunk Chia mester A TAO GYÓGYÍTÓ FÉNYÉNEK FELÉBRESZTÉSE című könyvében? - Öngyógyítás a szervezet legfontosabb pontjain átáramoltatott Chi-vel. - Lazítás a megvilágosodás felé vezető úton a kozmikus belső mosollyal. - A szellemi fejlődés felgyorsítása a szexuális energia szeretetté alakításával. - A meditációk gyors feltöltése energiával a bemelegítő gerinc-Chi Kung gyakorlatok segítségével. - A Föld, az Ég és a Felsőbb Én energiáinak felhasználása a halhatatlanság eléréséhez. Ez a kézikönyv bemutatja az életerő (Chi) keringetésének módszerét a test két központi akupunktúrás vezetékéből álló hurokban. A férfias (Yang) és nőies (Yin) bioenergia-áramok egyensúlyának megteremtése a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális egészség elérésének legközvetlenebb útja. A jelen könyv Mantak Chia taoista mester korábban (angolul) megjelent, széles körben elismert "A gyógyító energia felébresztése a Tao segítségével" (Aurora Press, 1983) című munkájának alaposan átdolgozott és bővített változata. A könyvben Chia mester áttekintést nyújt a teljes taoista testi/tudati/szellemi rendszerről.
A második kötetben a Gyógyító Fény és a Gyógyító a Szerelem kapcsolata, kapcsolat az Egyetemes Erővel, a Makrokozmikus Pálya és az öt pulzus, útmutató a mindennapi gyakorláshoz.

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.