Tudatos élet - A spirituális átalakulás kézikönyve

Tudatos élet - A spirituális átalakulás kézikönyve
Szerző: Szvámí Ráma
Fordította: Veszprémi Krisztina
Megjelenés: 2008
Kiadó: Ursus Libris Kiadó
ISBN: 9789639718142
Terjedelem: 188
Állapot: Új
Nyelv: Magyar
Termékazonosító: 1928
Ár:
Ár:2,200 Ft

A könyv tartalmáról

Tudatos élet - A spirituális átalakulás kézikönyve
Szvámí Ráma, a Himalájai Jóga Tradíció megalapítója a múlt század egyik legnagyobb hatású jógatanítója volt, aki hidat épített a Kelet és a Nyugat, a spiritualitás és a tudomány, az ősi bölcselet és a modern technológia között.
Ebben a könyvében mindennapi életünk területeit járja végig, és megismerteti az olvasót
a jóga tanításainak ezekről szóló részével. A táplálkozás, az alvás, a légzés, a testi és mentális gyakorlatok, az érzelmi és társasági élet egyaránt terítékre kerülnek az eredeti hangvételű előadások sokszor meghökkentő tartalmú és stílusú szövegeiben. Szvámídzsí a szövevényes elméletek és a bonyolult ászanarendszerek helyett az alapvető lelki beállítódásra, a helyes spirituális út követésére helyezi a hangsúlyt, miközben praktikus tanácsokat ad, és egyszerűen kivitelezhető gyakorlatokat mutat be haladásunk megkönnyítésére.

„Azért jöttem, hogy őszintén megosszam veletek az örömömet. Én mondom, a föld minden faja közül ti emberek vagytok a legkiválóbbak. A legkiválóbbak vagytok, mert meg tudjátok változtatni a sorsotokat, alakítani tudjátok a sorsotokat, és elérhetitek a megvilágosodást.”

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.