Dr. Juice Aranykolloid hidratáló - 200 ml - HH

Dr. Juice Aranykolloid hidratáló - 200 ml - HH
Gyártó: Dr. Juice Co.
Kiszerelés: 200 ml
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4152
Ár:
Ár:3,500 Ft

A termékről

Dr. Juice Aranykolloid hidratáló - 200 ml - HH
 
Az Aranykolloid Hidratáló bőr regenerálására, hidratálására ajánlott elsősorban. A készítmény csomagolásában található 20 ml-es kisüveget feltöltve, napi 3 alkalommal permetezzük nedvesre az arcot vagy a kívánt felületet. Az Aranykolloid Hidratáló egészségre ártalmatlan, kizárólag arany allergia esetén ellenjavallt az alkalmazása.

Az arany sajátos tulajdonsága, hogy a tömege 300-szorosának megfelelő mennyiségű nedvességet képes megkötni a bőrben, ezáltal jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát és stabilizálja bőrfunkciókat. Azon túl, hogy az arany aktívan lép fel a ráncok ellen, antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatása is van.

Aranykolloid hidratáló alkalmazása:

Az arany bőr mély rétegeibe jutva fejti ki jótékony, elsősorban ránctalanító hatását. Minden bőrtípusra használható kivéve az érzékeny, gyulladt bőrt.

- Ráncosodás ellen érett bőrre
- Öregségi foltokra
- Nap által károsodott bőrre
- Zsíros és pattanásos bőrre
- Rugalmatlan fénytől károsodott bőrre
- Fáradt, értágulatos, fakó bőrre

Összetétel: Színtelen, vizes oldatban biocid hatású anyag. Színtelen, szagtalan, folyadék, nem öngyulladó, korlátlanul oldódik. Arany ( kolloid ) 10 ppm

Koncentráció tömeg 100 ml-ben %: Aqua 99,99 %, Arany 0,01 %

A DrJuice Aranykolloid Hidratáló előállítása a Bay Zoltán Nanotechnológiai Kutatóintézet együttműködésével és folyamatos minőségellenőrzése mellett történik.

Az Arany kolloid Hidratáló termék minőségét a gyártástól számított 1 évig őrzi meg.
 
Arany allergia esetén ellenjavallt alkalmazni. A készítményt eredeti folyadéküvegben, sötét, jól zárható edényben, szobahőmérsékleten tárolandó. A közölt adatok csak a megjelölt termékre vonatkoznak. A megadott fizikai-kémiai paraméterek a terméket a biztonsági követelmények szempontjából írják le. A gyártó ill.forgalmazó nem vállal továbbá felelősséget a nem megfelelő ill. nem a javasolt célra történő használatból eredő károkért. Az érvényben lévő előírások és rendelkezések betartása, valamint a termék felhasználására vonatkozó ajánlások figyelembevétele a felhasználó kötelezettsége.
 
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.