Probiosan Étrendkiegészítő kapszula - Energy - 90 db

Probiosan Étrendkiegészítő kapszula - Energy - 90 db
Gyártó: Energy Group a. s.
Forgalmazó: Hungary Energy Kft.
Kiszerelés: 90 db kapszula
VTSZ: Szállítási határidő: 4 nap
Termékazonosító: 713
Ár:
Ár:6,700 Ft

A termékről

Probiosan Energy Étrendkiegészítő
 

Rövid ismertető:
A Probiosan édesvízi Chlorella pyrenedoisa algát tartalmazó, inulinnal, valamint hatékony probiotikus anyagokkal - Lactobacillus acidophilus és Enterococcus faecium baktériumokkal – gazdagított bioinformációs készítmény. Használata A készítmény jótékonyan hat elsősorban az emésztésre, valamint elősegíti a bélmikroflóra regenerálódását antibiotikumokkal és szteroidokkal való kezelés után, vagy akár hormonális fogamzásgátló használatát követően is. Korlátozza a bélgyulladást, székrekedést vagy hasmenést okozó patogén baktériumok tevékenységét. Erős méregtelenítő hatása van, és hatékonyan alkalmazható a különböző allergiákkal és a fáradtsággal szemben.
 

 

Hosszabb ismertető:

Használata:
A készítmény jótékonyan hat elsősorban az emésztésre, valamint elősegíti a bélmikroflóra regenerálódását antibiotikumokkal és szteroidokkal való kezelés után, vagy akár hormonális fogamzásgátló használatát követően is. Korlátozza a bélgyulladást, székrekedést vagy hasmenést okozó patogén baktériumok tevékenységét. Erős méregtelenítő hatása van, és hatékonyan alkalmazható a különböző allergiákkal és a fáradtsággal szemben.

 

 

A  készítmény kiválóan használható továbbá:
a bélműködés javítására,
● aerob (hasznos) baktériumok növekedésének stimulálására,
● a bélben levő méreganyagok felszívására,
● a normális perisztaltika fenntartására.
A táplálék-kiegészítő készítmény fogyasztását elsősorban azoknak ajánljuk, akik a szokottnál több aminosavat (fehérjét) és különböző rostokat fogyasztanak, különösképpen bizonyos diéták alatt. Továbbá a még növésben levő gyerekeknek, kemény fizikai munkát végző felnőtteknek, vegetáriánusoknak, antibiotikumos kezelés alatt vagy után állóknak (főleg abban az esetben, ha a kezelés folytonosan ismétlődik vagy hosszan tart), illetve olyan esetekben, ha a szervezet a környezetből bekerülő méreganyagoknak van kitéve.
Probiotikus anyagok egysége

Ez az egység fél milliárd Lactobacillus acidophilust és Enterococcus faeciumot tartalmaz, fele-fele arányban. Ez az adag elősegíti a bélrendszer hatékony kolonizációját, támogatja a tápanyagok megfelelő felszívódását a bélben, és biztosítja a rendszeres székletet.
Chlorella pyrenedoisa

Biológiai kötésű vitaminokat (B, C és E), ásványi anyagokat (foszfor, kálium, magnézium, kalcium, vas, mangán és cink), nyomelemeket, aminosavakat, rostokat és klorofilt tartalmaz. Stimulálja az immunrendszer működését, csökkenti a vér és a máj koleszterinszintjét, javítja a bélműködést és a bélkiválasztást.
Inulin

A hatékony anyagok szállítója és tápanyagforrás is egyben. Előkészíti a terepet a probiotikus anyagok egysége számára. Segítségével megelőzhető többek között a fertőzéses hasmenés, és támogatja szervezetünk ellenálló képességét a banális, illetve veszélyes fertőzésekkel szemben. Pozitívan befolyásolja a cukor metabolizmusát, jótékonyan hat a cukorbetegek szervezetére. Védi testünk bélrendszerét a gyulladásos, sőt rákos megbetegedésekkel szemben is.
 
 

 

Bioinformációk

 
A bioinformációk olyan frekvenciák, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályzó agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbelépése által zavar támad a negatív információk sorában, és elindul a visszaható regeneráló folyamat. A bioinformációk jelenléte az Energy készítményeiben rendkívül jelentős – más, hasonló jellegű készítményekkel összehasonlítva az Energy termékei sokkal nagyobb hatékonyságról tettek tanúbizonyságot.
Javasolt adagolás:3x1 kapszula naponta, étkezés után.
Hűvös, sötét helyen tartandó, leginkább a hűtőszekrényben.
A készítmény használata 3 éves kor alatt nem ajánlott.
Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet!
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.