Folyékony kesztyű – olajos - Aqua Prevent B - 120 ml

Folyékony kesztyű – olajos - Aqua Prevent B - 120 ml
Gyártó: Aquadragon Kozmetikai Kft
Kiszerelés: 120 ml
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 2670

A termékről

Folyékony kesztyű – olajos - Aqua Prevent B - 120 ml

 

Aqua Prevent B

Savas, lúgos, vizes környezetben sem kell kesztyűt húznia, csak kenje fel a kezére az Aqua Prevent B kenőcsöt.
A folyékony kesztyű használata során a bőr víztaszítóvá válik. Különösen ajánljuk azoknak akik lúgos, savas környezetben dolgoznak, vagy gyakran kell vízbe nyúlniuk. Vízben nem oldódik, ezért szappannal és vízzel nehezen távolítható el.  E vitamin tartalma semlegesíti a szabad gyököket, amely tovább fokozza a védelmet, a titán-dioxid tartalom pedig véd a káros sugárzásokkal szemben. Hatóideje: 3 óra.
 

Összefoglalás, alkalmazás
feladata: A krém feladata a védelem kórokozók, makacs szennyeződések, savas vagy lugos hatás ellen.
Mire jó?
Megvédi a kezet a kórokozók ellen
Extrém munkakörülmények között, ahol sok nehezen eltávolítható szennyeződés kerül a kézre, alkalmazásával a szennyeződés könnyen, csapvízzel lemosható
Extrém munkakörülmények között, véd a savas, lúgos hatások ellen (nagyon savas vagy lúgos környezetben ajánlott kesztyű viselése)
Ápolja a bőrt, gyógyhatású különböző bőrproblémák esetében
Alkalmazása : kenjük be a kezet munkavégzés előtt, 3 óra elteltével mossuk le, majd újra alkalmazzuk. Munkavégzés után mossuk le a kezet
 
Az Aqua Prevent tulajdonképpen egy bőrápoló krém, plusz tulajdonsággal, amely egy vékony védőréteget képez a kézen, s ez pontosan olyan védelmet biztosít a kórokozók, szennyeződések, vagy éppen a savas vagy lugos környezet ellen, mintha kesztyűt viselnénk.  Az Aqua Prevent termékcsaláddal, dolgozó kéznek, a fertőzésektől, piszoktól egyéb hatásoktól való védelmének egyik kiváló eszközét kínáljuk.
Kezünk védelme nagyságrendekkel növelhető, ha elővédő készítményt (folyékony kesztyűt) használunk a munkavégzés megkezdése előtt. Erre a célra kétféle készítményt fejlesztettünk ki. Egy vízben oldódó és egy vízben nem oldódó terméket, a vizes és a nem vizes munkákhoz.

Hol használható?
Bárhol ahol szükséges a kéz védelme, akár  otthon, vagy munkahelyen. Az egészségügyi területeken is, valamint a piszkos olajos szakmák munkavégzéseinél, vagy ha csak nem akarjuk a festés során, beszennyezett kezünket hígítókkal és egyéb vegyszerekkel tisztítani. (ez egyébként nagyon nem ajánlott!)
A termékcsalád két tagja a:

  • folyékony kesztyű vizes munkákhoz (AquaPrevent A)
  • folyékony kesztyű nem vizes munkákhoz (AquaPrevent A)

 

Aqua Prevent A

Folyékony kesztyű – Védőfilmet képez a bőrön és megvédi a vízben nem oldódó szennyeződésekkel szemben, legyen az bármely szennyeződés, zsír, olaj, ragasztó, festék, műanyag, kátrány, por, bitumen, üvegszál, csiszolópor. Hideg vagy langyos vízzel problémamentesen lemosható a szennyeződéssel együtt. Hatóideje: 3-4 óra, de természetesen kézmosás után újra kell alkalmazni.

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.