Köpölyöző - 4 db - Szilikon Gumi

Köpölyöző - 4 db - Szilikon Gumi
Gyártó: Kína
Kiszerelés: 4 db
Termékazonosító: 2898
Ár:
Ár:10,800 Ft

A termékről

Köpölyöző - 4 db -  Szilikon Gumi
 
4 db különböző méretű (Ø 7,5 cm, Ø 6 cm, Ø 4,5 cm, Ø 3,5 cm) gumi harangot tartalmaz

Hideg köpölyöző, melyben a szívóhatást a gumiharang összenyomásával lehet elérni.
Élelmiszer minőségű  szilikon anyagból készült.
- felülete fényes és tiszta
- anyaga ugyanaz, mint a csecsemő cumi
- hosszú a termék élettartalma
- 20%-al csökkentett súly 
- rendkívül rugalmas, kényelmes használat
- maró anyagoknak ellenáll
Megfázás vagy mozgásszervi problémák esetén ajánljuk. Hatásos kiegészítője a fogyókúráknak.
Kedvező eredményeket lehet kapni a narancsbőr kezeléseknél.
A természetgyógyászatban a köpöly használata megközelíti a 3000 évet, amely csaknem ugyanannyi, mint amennyit a kínai gyógyászat számít magának, fennállásától napjainkig. Európai tradícióban a köpölyt leginkább megfázások kezelésére használják, olyan módon, hogy a hát teljes felületére helyezik fel a csészéket.
A hagyományos kínai gyógyításban azonban számos súlyos betegséget és komoly panaszokat gyógyítanak az akupunktúrás pontokra helyezett köpölycsészékkel, például: asztma, magas vérnyomás, gyomorpanaszok, impotencia, prosztatagyulladás, aranyér, izületi bántalmak, izomfájdalmak. A köpölyt használják még a testbe jutó idegen anyagnak, a bőr élősködőinek ( pl. kullancs ), vagy az állati / rovari harapások, csípésekből visszamaradt mérgek eltávolítására. A megfázások, izomfájdalmak, a gyulladt ín kezelésére is ajánlható a köpöllyel történő masszázs.
A gumiköpöly és a szilikon köpöly  is a kínai népi gyógyászat legújabb vívmánya. Ez az újfajta köpöly gyorsan elterjedt az egész világon, kiszorítva a hagyományos üvegköpölyt, hiszen sokkal egyszerűbb a kezelése és széles körű a felhasználhatósága.
A tűz nélkül használható köpöly gyártása a Kínai Népköztársaság Hagyományőrzés a Gyógyításban Társaság szigorú felügyelete alatt történik. .
A szilikon köpöly használata azon a mechanizmuson alapszik, hogy a bőrt a köpölycsészék alatt a keletkezett vákuum felszívja. Ez a folyamat megindít egy erősebb QI, vér és testfolyadék áramlást a köpöly alatt elhelyezkedő területen. A köpölycsészék elhelyezése a kiválasztott meridiánon felgyorsítja az életerő (energia, QI) a vér és a keringési folyamatok áramlását; ezáltal egy méregtelenítési folyamatot kezdeményez: mindazokat a toxikus anyagokat, amelyeket a táplálkozásunk során magunkhoz veszünk, valamint azokat, amelyek a rossz anyagcseréből származnak, a lerakódott méreganyagokat távolítja el.

A gumiköpöly és a szilikon köpöly előnyei:
A szilikon és gumiköpöly előnyei az ez idáig használt üvegköpöllyel szemben:

 • a rugalmas anyag célja, hogy a köpölyt tetszőleges helyre lehet felrakni, tekintet nélkül az alakra és a felszínre (az ízületekre is);
 • a köpöly felrakása nem igényli a tűz és más nyomásképző felszerelések használatát sem;
 • könnyű a használatuk: saját magunk is elhelyezhetjük őket a tetszőlegesen kiválasztott pontokra (kis segítséggel még a hátra is)
 • a szívás erősségét is lehet szabályozni, a köpöly összenyomásától függően;
 • a köpöly nem korlátozza a mozgást, használhatja a munkahelyén, sétáláskor, horgászáskor vagy autóvezetés közben;
 • könnyűek, nem törékenyek, ütésállóak, ami lehetővé teszi, hogy kirándulásokra is magával vigye;
 • az alapanyagok tartóssága garantálja a hosszú használati időt;
 • könnyű a tisztántartásuk is: szappanos vízzel moshatja őket;
 • a készlet négyféle méretet tartalmaz, ami lehetővé teszi, hogy gyerekek és felnőttek is egyaránt használhassák.

Köpölyös masszázs
Megfázás, influenza kezelésére a köpölyös masszázst használjuk, a háton. Kenjük be az egész felületet masszázs olajjal, majd állítsuk fel a köpölyt a váll bal oldalára és mozgassuk a hát egész felületén le és föl. Az idősebbek részére használjuk a nagyobb, a gyermekek számára kortól függően válasszuk meg a köpöly nagyságát. A más, fájó testrészeken a masszázst ugyanígy végezzük.

Ellenjavallat:

 • ne használjuk a köpölyt véralvadásos problémákkal;
 • bőr alatti vérzések, daganatok, zúzódások esetében ne használjuk a köpölyt egy napig;
 • terhes nőknek ne állítsunk a hasra nagy köpölyöket és ne alkalmazzunk erős szívóerőt;
 • a nagyon vékony emberek esetében ne használjuk a köpölyt a lapocka, hátgerinc, szívcsücsök. Mellbimbó, a gyomor és a has területén.
Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.