Artrin Bioinformációs regeneráló hatású krém - Energy - 50 ml

Artrin Bioinformációs regeneráló hatású krém - Energy - 50 ml
Gyártó: Energy Group a. s.
Forgalmazó: Hungary Energy Kft.
Kiszerelés: 50 ml
VTSZ: Szállítási határidő: 4 nap
Termékazonosító: 704
Ár:
Ár:5,500 Ft

A termékről

Artrin Energy Bioinformációs regeneráló hatású krém
Az Artrin egy bioinformációs széles hatáskörű regenerációs krém , mely kiegyensúlyozott növényi hatóanyagokat és a podhajska-i forrás kiváló összetételű termálvizét tartalmazza.
Elsősorban a lép, a hármas melegítő, a gyomor, a befogadó (fogantatás meridián), a vékony- és vastagbél, a máj, a húgyhólyag és a vese meridiánját befolyásolja.
Azokra a panaszokra hat, melyek ezen meridiánok elégtelen működésével függenek össze.
Az Artrin tartalmaz liposzómákat és magasan koncentrált tőzegkivonatokat, melyeknek, ahogy azt a kísérletek is igazolták, gyulladásgátló és daganatellenes hatásaik vannak. A liposzómák eljutnak a bőr mélyebb rétegeibe, ide juttatják a tőzegkivonatok jótékony hatását.
A tőzeg közismert, mint mozgásszervi betegségek gyógyítója. Erről tanúskodnak több világszerte ismert tőzegfürdők eredményei. Az Artrin alapja a podhajska-i termálvíz, mely összetételében egyedülálló a világon. Még állandóbb és mélyebb regenerációs képességekkel rendelkezik, mint a Holt-tenger vize.
Pozitívan hat a mozgásszervekre, különböző kiütésekre és még más sok értékes hatása is van.
Egész sor ásványi anyagot tartalmaz, melyek tovább bővítik a már úgyis magas ásványi és növényi kivonatokat. Az átlagos krémek 1-3% növényi kivonatot tartalmaznak, az ENERGY regenerációs krémek 30-50%-ot. Laboratóriumi analízis szerint az ARTRIN magas %-ban tartalmaz nátriumot, kalciumot, káliumot, foszfort, ként, magnéziumot, lítiumot, mangánt, szilíciumot és bórt. Ezek az elemek különösen ismertek magas regenerációs hatásukról. Továbbá a krém sok más nyomelemet is tartalmaz.
A podhajska-i termálvíznek magas energetikai potenciálja van, sós és a harmadkori tengerből keletkezett.
A krém só és éterolaj tartalma segíti az érintett területek vérellátását.
Használatakor javul a keringés, ami gyorsítja a regenerációs folyamatokat. Még az illat sem véletlenszerűen választott, annak is regenerációs hatása van.
Például a kámfor segíti az emésztőrendszert, a vérkeringést és a szívet, nyugtatót hatása van, használatos reumás betegségeknél.
A benzoin nyugtató és csírátlanító hatásán kívül befolyásolja a náthalázat, izomgyulladást, köszvényt és a légcsöveket. Hasonlóan kitűnő hatású a tuja és a „libavkovy” olaj, melyek természetes szalicilátokat tartalmaznak.
Az Artrin földimogyoró-olajat is tartalmaz.
A világhírű gyógyító Edgar Cayca szerint ez az olaj kitűnő az izületgyulladásokra, a bőr, az izmok és az idegek jobb táplálására.
Képes fenntartani az egyensúlyt a máj és a vesék között. Az Artrin kiegyensúlyozott növényi és éterikus olaj tartalma, vérellátást javító, gyulladásgátló, baktériumellenes, vírusölő és mikróbaellenes hatású.
A krémek almaecettel való gazdagítása, mely természetes AHA sav komplexet képezi, gombaellenes és nyugtató hatású. Az Artrin tartalmaz még gyömbért, mely a vizsgálatok szerint hatással van a mikroorganizmusokra. Az „in-vitro” kísérletekben a gyömbér elpusztítja a hüvelyi Trichomonas-t, a Rhodotorula glutinis, a Bacillus subtilis, a Pichia membranaefaciens baktériumokat. Az Odense-i dán egyetemen mutatták ki, hogy a gyömbér hatóanyagai irányítják hét olyan enzim működését, melyek a gyulladásos folyamatokért felelősek, és az izületi gyulladásos betegek fájdalmát okozzák.
A prosztaglandin keletkezésének blokkolására úgy hat, mint az Aspirin, mely csökkenti a gyulladást és a fájdalmat. Más kísérletek igazolják, hogy a gyömbér hatásos az utazási betegségnél. Ezen probléma esetén még a gyógyszereknél is jobb hatása van. Hasonló pozitív hatást figyelhetünk meg a migrénnél, ahol a gyömbér egyedülálló.
Az ENERGY cég Korolen nevű készítménye elegendő mennyiségű gyömbért tartalmaz. Azok, akik az utazásnál kellemetlen tünetekkel bajlódnak (ún. kinetózis), próbálják ki a Korolent az Artrinnal kombinálva. Utazás előtt vagy alatt vegyünk be egy kávéskanál Korolent, az Artrin krémmel pedig kenjük be a halántékunkat, a garat és az orr alatti részt. Esetenként elég csak az orrot bekrémezni.
Felfúvódásnál, a hasnyálmirigy működésének helyreigazításánál használjuk a Regalennel való kombinációt. Az artrint az előbb említett helyeken használjuk.
A természetes összetevők hatása az izületekre összehangolja a hangyasav és a jantár bioinformációit. A bőr állapotának javítására használhatóak a lenolaj és E-vitamin, a termálvíz és az édesgyökér fitohormonjai, a kaliforniai giliszták enzimatikus kivonatai, melyeknek gombaellenes és erős regenerációs hatásuk van minden élő szervezetre.
A krém antioxidáns hatását az E-vitamin és a természetes növényi festékanyagok révén fejti ki. Az Energy cég felügyel a termékek maximális hatására. Az Energy termékek színvonala csúcsminőségű.
A krém tuja-, kámfor-, benzoin-, libavko-, és ricinusolajakat, növények, kőzetek, kristályok bioinformációit, azonkívül fluoritot, malachitot, ezüstöt, sfaleritet, antimonitot, kalcitot tartalmaz.
Az Artrinban jelenlévő növényi-, ásványi anyagok és bioinformációk egy komplex biológiailag aktív anyagot képeznek, melyeket felhasználnak fájdalmaknál, gyulladásos állapotoknál, izületi degenerációknál, duzzanatoknál, reumánál, köszvénynél, derék-, hátgerinc- és nyakcsigolyafájdalmaknál, nyirokrendszeri problémáknál és bénulásoknál. Kitűnő fáradékonyságnál, fázékonyságnál, a végtagok elégtelen vérellátásánál és minden mozgásszervi betegségnél.
Vese- problémáknál, húgyhólyag- és dülmirigy-bántalmaknál és különféle gyulladásos állapotoknál a krémet különféle Pentagram-készítményekkel együtt ajánljuk.
Használható csonttörések utáni regenerációra, zúzódásokra, izom- és izületi gyulladások után. Az organizmust harmonizálja az utazásnál, hányásos erőltetésnél, ájulásnál, felfúvódásnál, gyakori ásításnál, gyomorfájásnál, hasmenésnél, lép és hasnyálmirigy- problémáknál, migrénnél, a központi idegrendszer zavarainál és fogfájásnál, középfül-gyulladásnál és anginánál jótékony a Renollal és az Audironnal együtt használva.
Energizálás és vitalizálás céljából a krémet a hátgerinc mentén végig és a szegycsont fölött használjuk. Immungyengeségnél az Artint a mellcsont fölé kenjük. Ha regeneráció céljából használjuk, akkor a krémet nagyon vékony rétegben naponta 1-3x kenjük a kívánt szerv vagy annak reflexzónái, illetve meridiánjai fölött. Könnyen kenhető és vízzel lemosható.
Komolyabb egészségügyi problémáknál beszéljen orvosával.

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.