Fehér Gyémánt Diamond Bioinformációs fogkrém - Energy - 100 ml

Fehér Gyémánt Diamond Bioinformációs fogkrém - Energy - 100 ml
Gyártó: Energy Group a. s.
Forgalmazó: Hungary Energy Kft.
Kiszerelés: 100 ml
VTSZ: Szállítási határidő: 4 nap
Termékazonosító: 739
Ár:
Ár:2,090 Ft

A termékről

Fehér Gyémánt Diamond Energy Bioinformációs fogkrém
 

Rövidebb ismertető:
Kiszerelése: 100 ml 

Alkalmazása: a Fehér gyémánt enyhén fahéjas, citromos ízű, kellemes illatanyagú bioinformációs fogkrém, amely elsősorban a vese, a máj, a vékony- és vastagbél, a három sugárzó, valamint a gyomor energetikai pályáját harmonizálja. Fogmosás után enyhe bizsergést és analgetikus hatást érzünk. A növényi éterolajak védőréteget képeznek a károsodott fogakon. Hosszantartó tiszta érzést biztosít a szájban. Ez a fogkrém a legmegfelelőbb a homeopatikus gyógyítás során.

Energy fogkrémekről általában:
Gyémántfogak – Biztosan Ön is mindig errol álmodott!
Ahhoz, hogy fogaink olyan kemények és szépek legyenek, mint a gyémánt testünknek maximális gondoskodást kell nyújtanunk. Most bemutatunk Önöknek három olyan bioinformációs fogkrémet – Fehér gyémánt, Silix, Balsamio , amelyeket az Energy cég speciális technológiája alapján fejlesztett ki. A fogrémek alapösszetevoje a Podhajská forrásból származó harmadkori tenger t ermálvíze , amely egy sor hatékony ásványt és sót tartalmaz. Ez az ínyre összehúzó hatást kifejto víz a létezo legjobb tisztítószer.
A gyógynövények speciális elegyét a termál vízben tárolják, és a növényekbol kiválasztódnak a hatékony anyagok, valamint ásványok.
Az Energy cég fogkrémeiben a gyógynövények mennyisége eléri az 50% is. A készítményekben található illatosító anyag a kellemes illat biztosítása mellett felfrissíti a szájat, fertotlenít és regenerál. A szóban forgó anyag speciálisan kiválasztott antimikrobiális, antibakteriális, vírusellenes és gombaellenes hatásokkal bíró illóolajakból áll.
Azt javasoljuk, hogy mind a három fogkrémet felváltva használja , hiszen mindegyik más-más energetikai pályát segít a testben. A szájüreg tisztítása során a természetes anyagok és az információk egyszerre hatnak a fogakra, valamint az azokkal összeköttetésben levo szervekre. A fogkrémeknek rendkívül segíto a tisztító hatása, habzásuk közepes. Méregtelenítés folyamatát felgyorsító lenolajat, illetve a fogzománcra pozitívan ható lecitint tartalmaznak. Ezek az anyagok a növényi illóolajakkal együtt antibakteriális védo réteget hoznak létre a fogzománcon. A készítmények ezenkívül termálvízbol származó fluoridokat és olyan bioinformációkat tartalmaznak, amelyek felgyorsítják a szükséges elemek és ásványok – fluor, mész – felszívódását. A bioinformációk felgyorsítják továbbá a felesleges fluor, illetve a nehézfémek ( foleg a higanyt és az ezüstöt, amelyek a fogtömések elkészítéséhez használatosak) kiválasztódását a testbol.
Minden fogkrémnek eltéro a frissíto ereje, és hatásaikat kölcsönösen kiegészítik.
 
A fehér gyémántnak enyhén frissítő az íze, a Silexnek közepesen frissítő a Balsamio pedig erősen frissíto ízzel rendelkezik.
 

Hosszabb ismertető: 
Fehér gyémánt – enyhén fahéj-citromos ízu, mérsékelten illatosított bioinformációs fogkrém.
 
Elsősorban a vese, a máj, a vékony- és vastagbél, a három sugárzó és a gyomor energetikai pályáinak harmonizációját segíti. A fogmosást követően gyengéd bizsergést és lágy fájdalomcsillapító hatást érzékelünk, a növényi illóolajak védőréteget képeznek a károsodott fogon, és a készítmény használata után még sokáig érezzük a tisztaság érzését. Alkalmazása a homeopatikus gyógyítás során a legjobb.
 
Gyógynövények összetétele:
Édesgyökér, japán akác, júdás füle (kínai fekete gombaféle) fekete nadályto, édeskömény, izlandi zuzmó, bojtorján, kálmosgyökér, százszorszép, lucerna, gyömbér.
 
Illatosító anyagok:

 
Benzoe, eukaliptusz, szegfu, mirha, rozmaring, fahéj, vasfu.

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.