Protektin Bioinformációs regeneráló hatású krém - Energy - 50 ml

Protektin Bioinformációs regeneráló hatású krém - Energy - 50 ml
Gyártó: Energy Group a. s.
Forgalmazó: Hungary Energy Kft.
Kiszerelés: 50 ml
VTSZ: Szállítási határidő: 4 nap
Termékazonosító: 703
Ár:
Ár:5,500 Ft

A termékről

Protektin Energy Bioinformációs regeneráló hatású krém

 

Rövid leírás:

Máj-, epehólyag-, gyomor-, lép-, hasnyálmirigy-problémák esetében javasolt. A Protektin erős antiszeptikus, gyulladás-gátló, tisztító hatású krém. Pozitívan fejti ki hatását az olyan ekcémás, érzékeny bőr esetében, amely hajlamos a kiütésekre, főleg az aknéra, pikkelysömörre, sömörre, övsömörre, allergikus kiütésekre, bőrgyulladásra. Nehezebben gyógyuló sebekre is kiváló. Nyugtatja a bőrt viszketés esetén, használata elősegíti a gombásodás megelőzését. Kiegészítő szerként vitiligo esetében is használható. A készítményben levő tőzegkivonatok növelik a bőr ellenállóképességét a különböző sugárzásokkal szemben, pl. onkológiai betegségekben szenvedő emberek sugárterápiájánál vagy szoláriumozás közben.

 

Hosszabb leírás:

A Protektin széles körben alkalmazható bioinformációs, regeneráló hatású krém, magas gyógynövény- és Podhajska hőforrásból származó termálvíztartalommal. Elsősorban a máj, az epehólyag, a gyomor, a lép energetikai pályáit befolyásolja és harmonizálja, az összekötő és az úgynevezett Yang derékövet irányító pályával egyetemben. Jótékony hatást fejt ki azon megbetegedések ellen, amelyek ezen pályák elégtelen működéséből erednek.

A Protektin egyedülállóan regenerálja a bőrt. Ez a kivételes hatás a készítményben levő természetes és már kipróbált anyagoknak köszönhető. Alapja a Podhajska hőforrás termálvize. Ebben a harmadkori tengervízben nagy arányban fordulnak elő elemek és ásványok. Regenerációs hatóereje tartósabb és mélyebb, mint a Holt-tenger vizének hatása. Sót tartalmaz, amelynek külső alkalmazása esetén fertőtlenítő, gyulladásgátló, vérbőséget biztosító és tisztító hatás érhető el. Harmonikus összetételben tartalmaz továbbá bór- és szilikátsavat, magnéziumot, cinket, jódot, lítiumot, kalciumot, krómot, káliumot, brómot, fluort, stronciumot, rubídiumot, titánt, vasat, rezet és más ásványi elemeket.

 

A Protektin olyan elemekből és ásványokból áll, amelyek bizonyítottan pozitívan hatnak az ekcémára, kiütésekre, illetve egyéb bőrbetegségekre. Több ismert esetben különböző bőrbetegségek ezen víz használatának köszönhetően fokozatosan eltűntek a bőrről, a betegek meggyógyultak. A Protektin hévíz tartalma 50%-os.

 

A bioinformációs krém hatóanyagainak mennyisége további növényekből kivont anyagokkal bővül. A vízben található macerált növények további értékes anyagokkal gazdagítják a Protektint. Ezen anyagok bőrre kifejtett pozitív hatása ugyancsak közismert. Az ilyen gazdag növényi hatóanyag-tartalmú gyógyír igen ritka. A krém jelenlegi összetétele igen pontos munka eredménye és nem meglepő, hogy a benne lévő parfümnek is megvan a maga szerepe. A krém ezáltal a bőr regenerációjának elősegítésén kívül illatosít is. A gyantaolaj egészen különleges hatást fejt ki a különböző mikroorganizmusokra, valamint a bőrsejtek regenerációjára. A gyantasav is nagyban elősegíti a regenerálódást.

 

A Protektin borecetet is tartalmaz. Ez 100%-ig természetes anyag, különböző kiütések esetén igen rövid idő alatt hathatósan megszünteti a viszketést. Ehhez azok a hűsítő érzetet keltő éteri olajok is hozzájárulnak, amelyek részei a parfümnek.

 

A borecetnek igen jó antibakteriális és gyulladásellenes hatása van. Megelőzi a gombásodást és segít a felhám helyes pH értékének megtartásában. Úgynevezett AHA együttest tartalmaz, amely kedvezően befolyásolja a felhám regenerálódását. Az Energy Biotechnology cég laboratóriumaiban létrehozott gyógyító, biológiailag aktív anyagok előmozdítják a kiütések gyorsabb eltüntetését és a beteg felhám (pl. bőrelváltozás) gyógyulását.

 

Elsősorban energinekről van szó, amelyek a poliszaharidok speciális fajtái. Ezek többek között ellenállnak a különféle sugárzásoknak. Alkalmazásuk sömör és herpeszvírus ellen felgyorsítja a bőr regenerálódását. Az energin közvetlenül hat a vírusokra.

 

A Protektin humin anyagokat (azaz harmadkori növényekből és tőzegből származó kivonatokat) is tartalmaz. Ezek az elemek is ellenállóak a sugárzással szemben és hatékonyan likvidálják a herpesz vírust. A krém további nagy előnye, hogy könnyen lemosható. A Protektinben található gyantát évszázadokon át használták nehezen gyógyuló sebek gyógyítására, valamint mumifikálásra. Ez is az anyag antibakteriális, antimikrobiális és gombásodás-csökkentő hatásáról tanúskodik. Mirhát és tömjént (ezen anyagok értéke az aranyéhoz fogható) már az ókori Egyiptomban is használtak. Sárkányvért (ez is gyantaféle) pedig a Kanári Szigeteken alkalmaztak. A legújabb kísérletek alátámasztották a gyanta már ismert jótékony hatásait, és továbbiakat fedeztek fel, mint pl. gyulladáscsökkentő, daganatellenes, antioxidációs, immunstimulációs hatásokat.

 

A következő gyanta dammár illetve kopál néven ismert. Ez az anyag megakadályozza a gombásodást. Az igen kellemes illatú gyantát vagy a dammár fa törzséből (amely az erankáriák közé tartozik) frissen, vagy a földből szerzik. A bőrtisztító Protektin használatát a Pentagram regeneráló készítménnyel együtt ajánljuk. A bőr minősége – feszesség, rugalmasság – a tüdő működésétől függ. A tüdő működése a Vironal és Drserin készítmények segítségével javítható. Használatukkal Ön sokat tesz bőre egészségéért. A Renol segít eltüntetni vagy csökkenti a bőrelváltozásokat, kiütések, az ekcéma esetén segít a Regalen, Renol és a King-Kong krém. A King-Kong elsősorban smilaxot tartalmaz. Smilax öt hónapos rendszeres használata mellett 70%-os siker sömör ellen. Kóros bőrelváltozások és elhanyagolt bőr esetén a Protektin rendszeres használatát ajánljuk.

 

A biológiailag aktív növényi anyagok, ásványok, bioinformációk összességét az energetikai pályák harmonizációjára lehet használni máj-, epehólyag panaszok, gyomorbántalmak, lépproblémák, nyálmirigy-megbetegedések esetén. Jó hatással van az ekcémás illetve kiütésekre hajlamos bőrre. Nyugtatja a bőrt viszketés esetén és hatékonyan gátolja a gombásodást. A termálvíz, a természetes gyanták, a gyantaolaj regeneráló hatásai felhasználhatóak bőrelváltozás, sömör, bőrtuberkulózis, allergiás kiütések, bőrgyulladások, nehezen gyógyuló sebek esetén, valamint kiegészítőként a vitiligo gyógyításánál. A tőzeg és energin kivonatok növelik a bőr ellenálló-képességét a különböző sugárzásokkal szemben, például rákos betegek besugárzása esetén, valamint szoláriumozás közben. Némely esetben a Protektint fel lehet használni az öregedés jeleinek csökkentésére olyan homeopatikus terápiákban, ahol a szimptómák elnyomása nem következett be, de csak abban az esetben, ha a reverzió a bőrkiütések rosszabbodásával jelentkezik. Az Energy cég a Regalen, a Renol és King-Kong készítményekkel való együttes használatát javasolja.

 

 

Regenerációs eljárás és alkalmazás:

 

A krémet lokálisan, a problematikus helyeken, nagyon vékony rétegben, legfeljebb naponta 3x alkalmazzuk. Könnyen szétkenhető, majd vízzel egyszerűen lemosható. Továbbá felkenhetjük az adott szervek feletti bőrre vagy a szervek reflexív zónáira és energia-pályáira.

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.