Cytovital Bioinformációs regeneráló hatású krém - Energy - 50 ml

Cytovital Bioinformációs regeneráló hatású krém - Energy - 50 ml
Gyártó: Energy Group a. s.
Forgalmazó: Hungary Energy Kft.
Kiszerelés: 50 ml
VTSZ: Szállítási határidő: 4 nap
Termékazonosító: 705
Ár:
Ár:5,500 Ft

A termékről

Cytovital Energy Bioinformációs regeneráló hatású krém

A Cytovital bioinformációs krém, amely nagy mértékben regenerálja a felhámot , valamint táplálja annak sejtjeit.

A Cytovital a bőr energiaforrása, valódi természetes fiatalító hatású készítmény.

A krém alapjában véve a hormonrendszerre hat. A legújabb megfigyelések szerint a bőr – hormonmirigy. Három hormont állít elő: kotropint, endorfint és azt a hormont, amely a napozás utáni barnaságunkat befolyásolja.

Amit a hormonrendszer regenerálni képes, azt meg is tudja fiatalítani. Bőrünk állapota, minősége elsősorban a detoxikáló szervek helyes működésétől függ.

A fiatalság és a szépség utáni vágy az emberiséggel egyidős. A fáraók már az ókori Egyiptomban is gyantalemezkéket implantáltattak a bőrük alá, mert hittek azok fiatalító hatásában.

Néhány évezreddel később tudósok felfedezték a gyantasav sejtekre gyakorolt fiatalító és regeneráló hatását. A gyantasav szerves része minden sejtnek, valamint persze a gyantának.

A gyantasav sejteket fiatalító és regeneráló tulajdonságára az Energy cég laboratóriumaiban is rátaláltak. Ahogy az a fentebb leírtakból látható, a nagyhatalmú fáraók szupermodern laboratóriumok nélkül is felfedezték a gyantasav előnyeit. A fáraók idejében ezenkívül kitűnő balzsamozó és fiatalító anyagként ismert volt a mirha és a tömjén is.

A Cytovital további két kitűnő gyantát tartalmaz: a drammárt és a sárkányvért.

Jelentős antiszeptikus, gombásodás gátló és gyulladáscsökkentő hatással bírnak. A sárkányvér a Kanári Szigetekről származik, ahol a bennszülött guancsók gyógyító kenőcsöket készítettek belőle. A sárkánycserjék egyik fajtája, az ún. sárkányfa piros gyantájáról van szó. A sárkánycserjék, a sárkányfák igen különleges növények. Ágaik sárkánynyakra emlékeztetnek. A sárkányfák nagyon lassan nőnek, de igen sokáig élnek.

Tízévente csupán csak egyszer eresztenek új ágat, e szerint lehet a korukat megbecsülni. A sárkányfa legismertebb példánya Tenerife szigetén található, kora kb. 1000 év. A sárkányfák szent növények voltak és kivájt törzseikbe csak a királyi család tagjai temetkezhettek. Különböző kísérletek kiderítették, hogy a sárkányvér hatása az Aloe Veráéhoz hasonlítható.

Erős antioxidációs hatása van és erősíti az immunrendszer, valamint a szív működését. A következő érdekes anyag a borecet.

AHA savak természetes összességéről van szó, amely hatékonyan regenerálja a felhámot. Megújítja a felhám savtartalmát, megszünteti a viszketést és csökkenti a gombásodást.

Meg kell említenünk még a tőzegkivonatokat, amelyeknek egyedülálló gyulladáscsökkentő és vírusellenes hatása van. Elsősorban a herpeszvírusra, citomegalovírusokra hatnak.

Az egész világon ismert kísérlettel azt is bebizonyították, hogy a tőzegkivonatok bizonyos mértékben elősegítik daganatok visszahúzódását.

A tőzegkivonatok képesek megvédeni a bőrt a különböző sugárzásokkal szemben, beleértve az UV sugárzást is.

Ezért alkalmas ez a krém a rákbeteg emberek sugárzás elleni védelmére, illetve előnyös a használata a szoláriumokban. Ráadásul a tőzegkivonatok a legerősebb antioxidánsok közé tartoznak.

Az Energy krémjei közül a Cytovital tartalmazza ezt a természetes anyagot a legnagyobb mennyiségben. A különböző sugárzásokkal szemben az energinek védenek. Az energinek a poliszaharidok bizonyos fajtái, amelyeket az Energy Biotechnology cég fejlesztett ki.

Ezek a kivételes immunstimulációs anyagok, pl. olyan gombákban is megtalálhatók, amelyek rákellenes hatásukról ismertek.

Az energinek hatékonyan regenerálják a felhámot. A Cytovital Podhajská Hőforrásból származó termálvíztartalma 50%-os. Ennek a harmadkori tengervíznek magas energetikai potenciálja van. Szilikát- és bórsavat, valamint a bőrt tápláló ásványokat tartalmaz.

Regenerációs hatóereje tartósabb és mélyebb, mint a Holt-tenger vize. A vízben olyan kimacerált (vegyi eljárással kezelt) növények találhatók, amelyek kitűnnek bőrfiatalító hatásukkal.

Ezek közé tartozik az egyik leghíresebb orchidea faj, a vanília. Bőrtisztítás után kérje a Cytovitalt a kozmetikai szalonban és élvezze ennek a tápláló és fiatalító krémnek a hatását! Visszaadja a bőr üdeségét és egészséges kinézetét.

A készítmény fiatal bőrön is alkalmazható. A biológiailag aktív növényi anyagok, ásványok, a bioinformációk összességét az energetikai pályák harmonizációjára lehet használni hormonrendszeri problémák, szívpanaszok esetén, a detoxikáló sejtek regenerálására.

Alkalmazhatók a bőr súlyos rongálódása esetén (pl. hegeknél, vágásoknál, horzsolásoknál, cellulitisznél, különböző sugárzásoknál, égésnél, gombásodásnál, gyulladásnál, sömörnél), valamint kiegészítőként vitiligo, szklerodermina, cukorbetegség esetén a szövetek és a felhám gyorsabb regenerálódása érdekében. Külső alkalmazást ajánlunk ciszta, felhámviszketés esetén.

Kitűnő antioxidációs védelmet ad a szabadgyökökkel szemben.

Terméketlenség esetén a készítmény jól hat a petefészek és a pajzsmirigy működésére.

Zsírleszívó kúra idején a Gynexszel egyidejűleg célszerű használni külsőleg a pajzsmirigy tájékán.

A Cytovital kiválóan alkalmas arctisztításra, valamint a fáradt bőr élénkítésére és fiatalítására.

Az Energy cég a Gynex, a Korolen, a Stimaral és a King-Kong készítményekkel való együttes használatát javasolja.

Más kombinációk is lehetségesek.

Regenerációs eljárás és alkalmazás: A krémet lokálisan, a problematikus helyeken, nagyon vékony rétegben, legfeljebb naponta 3x alkalmazzuk.

Könnyen szétkenhető, majd vízzel egyszerűen lemosható.

Továbbá felkenhetjük az adott szervek feletti bőrre vagy a szervek reflexív zónáira és energia-pályáira.

Komoly egészségügyi problémák esetén mindig konzultáljon orvosával. A cél elérése érdekében igénybe vehetők (az EAV alapelve alapján működő) segédeszközök, vagy más eljárások is.

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.