Lily Of The Desert Aloe Vera gél filézett - 946 ml - HH

Lily Of The Desert Aloe Vera gél filézett - 946 ml - HH
Gyártó: Lily of The Desert, USA
Kiszerelés: 946 ml
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4134
Ár:
Ár:8,500 Ft

A termékről

Lily Of The Desert Aloe Vera gél filézett - 946 ml - HH
 
Több mint 250 hatóanyaga segítségével fokozottan javítja a szervezet immunitását és élettani funkcióit.
A különböző kísérletek nemcsak a sebgyógyulást és a hámosodást elősegítő hatásokat, hanem gyulladáscsökkentő, antibakteriális, valamint immunmoduláns hatások jelenlétét is igazolták. Ezek a hatások nemcsak a bőrgyógyászati kórfolyamatok kezelésében vezethetnek eredményre, hanem ígéretesnek tűnnek a belsőleges gyulladási folyamatok és szájüregi kórfolyamatok esetében is.
A Lily of the desert Aloe vera gél a texasi Rio Grande völgyben termesztett növényekből készül. A vegyszermentes biogazdálkodás biztosítja a készítmény tisztaságát, míg az előállításnál alkalmazott technológia, a hidegen történő sajtolás megóvja a hatóanyagokat.
Alkalmazása: 1x60ml étkezés előtt.
 
Összetevők: Aloe vera gél 99,5%, stabilizátor (karragen), antioxidáns (citromsav), tartósítószer (káliumszorbát, nátrium-benzoát).
 
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.