Dr. Chen Gyomor Meridián tea - 2,5 g x 20 filter - HH

Dr. Chen Gyomor Meridián tea - 2,5 g x 20 filter - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 2,5gx20db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4096
Ár:
Ár:1,250 Ft

A termékről

Dr. Chen Gyomor Meridián tea - 2,5 g x 20 filter - HH
 
Összetevők: árpamag, galagonya gyümölcs, papaya, zöld tea. Tea az emésztés támogatására, a jó közérzetért. A gyomor meridián szereti a meleget, a folyékony ételeket és a rendszeres étkezést. A Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM) 5 elem tanítása szerint a sárgára pirított árpamag főleg a gyomor meridiánra hathat. A kellemes, aromás meleg ital elősegítheti az emésztést. A galagonya és a papaya hatóanyagai hozzájárulhatnak a gyomor meridián komfortjához. Különösen javasolt nehéz, zsíros ételek fogyasztását követően.
Felhasználási javaslat, adagolás: 1 teafiltert 1 csészényi forrásban lévő vízzel forrázzuk le, majd hagyjuk állni 15-20 percig. Naponta 2-3 csésze tea elfogyasztása javasolt.
 
Az
egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 1211908500
 
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.