Dr. Chen King of Kings kapszula férfiaknak - 500 mg x 50 db - HH

Dr. Chen King of Kings kapszula férfiaknak - 500 mg x 50 db - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 500mgx50db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4118
Ár:
Ár:1,550 Ft

A termékről

Dr. Chen King of Kings kapszula férfiaknak - 500 mg x 50 db - HH
 
Főbb összetevők: Szójalecitin (200mg/kapszula), gyógynövény poliszacharidok (200mg/kapszula). A készítmény lecitin tartalma hozzájárul a sejthártyák stabilitásához, ezáltal az optimális sejtműködéshez. Összetevői szükségesek az agy és az idegrendszer működéséhez. (Védjegy lajstromszám: 179 086)
Adagolás: naponta 2 x 2 kapszula bevétele javasolt étkezéskor, bő folyadékkal lenyelve. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 2106909899

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.