Dr. Chen Ginkgo + Galagonya kapszula - 450 mg x 30 db - HH

Dr. Chen Ginkgo + Galagonya kapszula - 450 mg x 30 db - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 450 mg x 30 db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4082
Ár:
Ár:2,050 Ft

A termékről

Dr. Chen Ginkgo + Galagonya kapszula - 450 mg x 30 db - HH
 
Kapszula a keringés egészségéért Ginkgo biloba kivonattal. Összetevők: galagonya gyümölcs kivonat, Crataegus pinnatifida), zselatin, C-vitamin (aszkorbinsav), Ginkgo biloba levél kivonat. (napiegy)
Felhasználási javaslat, adagolás: Napi 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 2106909260
 
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.