Dr. Chen Galagonya tea - 2 g x 20 filter - HH

Dr. Chen Galagonya tea - 2 g x 20 filter - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 2gx20db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4063
Ár:
Ár:1,200 Ft

A termékről

Dr. Chen Galagonya tea - 2 g x 20 filter - HH
 
 
Összetevők: galagonya gyümölcshús, hibiszkusz. A galagonya (Crataegus pinnatifida) Kínában már évszázadok óta a mindennapi étkezés része. A karotinban, vitaminokban, flavonoidokban, szacharidokban, glikozidokban, proteinben gazdag galagonyát a távol-keleti népgyógyászatban a lép energiájának a növelésére, így az emésztés normalizálásának érdekében használják. Segíthet a lerakódott salakanyagok távozásában, ezért különösen javasolt a sok húst fogyasztóknak. Kínában a kiadós és nehéz étkezések után rendszeresen fogyasztanak galagonyát. A galagonya hatóanyagai segíthetnek még egészségesen tartani a szívet, hozzájárulhatnak az egyenletes szívműködéshez, a vérkeringés zavartalanságához, ezáltal pedig támogathatják a tudatos szívbarát életmódot. Természetesen előforduló antioxidánsokat tartalmaz, melyek segíthetnek a szabadgyökök elleni védekezésben.
Felhasználási javaslat, adagolás: 1 teafiltert 1 csészényi forrásban lévő vízzel forrázzuk le, majd 15-20 percig hagyjuk állni. Tetszés szerint ízesíthetjük. Naponta 2-3 csészényi tea elfogyasztása javasolt.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 0902200000

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.