Dr. Chen Alga és ligetszépe olaj kapszula - 400 mg x 60 db - HH

Dr. Chen Alga és ligetszépe olaj kapszula - 400 mg x 60 db - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 400 mg x 60 db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4018
Ár:
Ár:2,000 Ft

A termékről

Dr. Chen Alga és ligetszépe olaj kapszula - 400 mg x 60 db - HH
 
Főbb összetevők: Spirulina alga kivonat (200mg/kapszula), ligetszépe olaj (100mg/kapszula). Az ideális testsúly elérése és az egyoldalú táplálkozás kedvezőtlen hatásainak elkerülése érdekében minden fajta ételből naponta kellene fogyasztanunk. Különösen fontos étrendkiegészítők a tengeri eredetű ételek, melyek rendkívül sok hasznos elemet tartalmaznak. Ezek azonban a világ számos részén, így Magyarországon is, csak közvetve hozzáférhetőek. Japán tudósok fejlesztették ki a ligetszépe és a tengeri alga keverékéből készült kapszulát. Az alga segítségével pótolható az egyoldalú táplálkozásból fakadó protein-, aminosav- és nyomelem-hiány. A ligetszépe olaj értékes gamma-linolénsavat tartalmaz, amely hozzájárul a keringési rendszer egészségének fenntartásához. (Védjegy lajstromszám: 166 750)
Adagolás: naponta 2 x 3 kapszula bevétele javasolt, bő folyadékkal lenyelve.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt. A több ezer éves hagyományos kínai orvoslásban az orvos a betegségek gyógyítása mellett alap feladatának tekintette páciensei egészségének megőrzését. Igazán sikeres orvosoknak azokat tartották, akik páciensei nem, vagy csak ritkán voltak betegek.
 
VTSZ: 1212200000

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.