Dr. Chen Immungold Ganoderma - 10 x 10ml ivóampulla - HH

Dr. Chen Immungold Ganoderma - 10 x 10ml ivóampulla - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 10dbx10ml ampulla
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4109
Ár:
Ár:2,300 Ft

A termékről

Dr. Chen Immungold Ganoderma - 10 x 10ml ivóampulla - HH
 
Összetevők: víz, ganoderma gomba kivonat, shiitake gomba kivonat, Astragalus gyökér kivonat. Hatóanyagok napi 1 ampullára: Ganoderma gomba kivonat: 1800mg, Shiitake gomba kivonat: 1000mg, Astragalus kivonat: 500 mg. Természetes alapanyagokból, korszerű kutatási eredmények felhasználásával előállított készítmény, melynek hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet természetes védekező rendszerének fenntartásához. A hagyományos kínai orvoslásban régóta használt pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) és shiitake gomba gazdag poliszacharid tartalma miatt antioxidánsként támogatja a szervezet szabad gyökökkel szembeni védekezését, melyek roncsolják a sejtfal szerkezetét, illetve a sejtek alkotórészeit, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért. Az astragalus gyökér kivonata támogatja a szervezet természetes védekező képességét.
Felhasználási javaslat, adagolás: naponta 1 ampulla fogyasztása javasolt étkezés előtt, használat előtt felrázandó! Szúrja fel az ampulla zárófedelét és a szívószál segítségével igya meg az ampulla tartalmát, majd igyon rá kb. 1dl vizet.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 2202901019

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.