Dr. Chen Eredeti kínai zöld tea - 2 g x 20 filteres - HH

Dr. Chen Eredeti kínai zöld tea - 2 g x 20 filteres - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 2gx20db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4049
Ár:
Ár:700 Ft

A termékről

Dr. Chen Eredeti kínai zöld tea - 2 g x 20 filteres - HH
 
A hosszú élet itala. A Távol-Keleten vándorolva nem ritkaság teát szürcsölgető 110 éves embereket látni. Kutatók egy csoportja a világ legöregebb embereit vizsgálva arra a megállípításra jutott, hogy a hosszú élet egyik titka a zöld tea (Camella sinensis). Azok, akik a nap minden órájában zöld teát fogyasztanak, hosszú életre számíthatnak. A zöld tea ezen kívül értékes méregtelenítő anyagokat is tartalmaz. Koffeinje fokozatosan szívódik fel a bélben, így mellékhatások nélkül órákon át egyenletesen fejti ki hatását. A zöld tea főzetében található polifenolok antioxidáns hatásuk révén hozzájárulnak a szervezet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez, az immunrendsze támogatásához. Segítenek fenntartani a szív és a keingési rendszer egészségét, valamint elősegítik a koncentrációt. Fogyókúrás diéta mellett támogatják a súlycsökkenést. A kellemes aromájú főzet akár ízesítés nélkül is fogyasztható. Kiváló minőségű!
Felhasználási javaslat, adagolás: 1 teáskanálnyi teát 1 csészényi (2-3 dl) forró vízben 3-5 percig állni hagyjuk. Napi 1-3 csésze tea fogyasztása javasolt.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 0902100000
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.