Dr. Chen King of Kings kapszula nőknek - 500 mg x 50 db - HH

Dr. Chen King of Kings kapszula nőknek - 500 mg x 50 db - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 500mgx50db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4119
Ár:
Ár:1,550 Ft

A termékről

Dr. Chen King of Kings kapszula nőknek - 500 mg x 50 db - HH
 
Több ezer évvel ezelőtt a kínai császári feleségek egyik legfőbb gondja fiatalságuk megőrzése volt. Az udvari orvosok ennek érdekében alkották meg számukra a King of Kings kapszulát. Fő összetevői a vérfrissítő angelikagyökér, az energiaadó ginseng, és a szellemi frisseséget fokozó lecitin. Ezek az összetevők enyhítik a nők életében bekövetkező hormonális változások nyomán fellépő menstruációs és klimaxos panaszokat, illetve a szülés utáni lábadozás során is jó eredménnyel használhatóak. Főbb alkalmazási területei: rendszertelen menstruáció, menstruációs görcsök, klimaxos tünetek enyhítése, anyatej-képződés serkentése, sérülések és kelések cellulitisz-gyógyulásának elősegítése. Tíz kínai nő közül kilenc ma is rendszeresen szed angelikagyökér-kapszulát, fiatalságának és erőnlétének megőrzésére. (Védjegy lajstromszám: 179 086)
Adagolás: naponta 2 x 2-3 kapszula bevétele javasolt étkezéskor, bő folyadékkal lenyelve. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.
 
Az
egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 2106909899

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.