Dr. Chen Fokhagymaolaj kapszula C - vitaminnal - 570 mg x 100+5 db - HH

Dr. Chen Fokhagymaolaj kapszula C - vitaminnal - 570 mg x 100+5 db - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 570mgx105db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4057
Ár:
Ár:2,600 Ft

A termékről

Dr. Chen Fokhagymaolaj kapszula C - vitaminnal - 570 mg x 100+5 db - HH
 
Főbb összetevők: Fokhagyma olajos kivonata, C-vitamin. A fokhagyma régóta használt, kedvelt fűszernövény. Elő- és Dél-Ázsiában őshonos, legfőbb hatóanyagai illóolajok (alliin, allicin). Az ókori népek idejéből fennmaradt emlékek szerint nagy jelentősége volt a különböző kultúrákban a fokhagyma használatának. A fokhagyma tudományosan igazolt hatásai: (forrás: OÉTI Általánosan elfogadott tudományos bizonyítékokon alapuló egészségre vonatkozó állítások magyar listája). Előnyösen befolyásolhatja a vér lipid, összkoleszterin és triglicerid szintjét. Hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához. Hozzájárulhat a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához, valamint a káros mikroorganizmusokkal (gombák, baktériumok) szembeni ellenállás fenntartásához. A C-vitamin az egyik legismertebb vitamin. Az emberi szervezet nem képes szintetizálni és készleteket felhalmozni, ezért nélkülözhetetlen a táplálékkal való biztosítása szervezetünk számára. A C-vitamin tudományosan igazolt hatásai: (forrás: OÉTI Általánosan elfogadott tudományos bizonyítékokon alapuló egészségre vonatkozó állítások magyar listája). Antioxidáns hatása révén hozzájárul a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához. Dohányzás vagy passzív dohányzás esetén hozzájárulhat a természetes antioxidáns védelem fenntartásához. A C-vitamin szabad gyökökre gyakorolt kedvező hatása hozzájárulhat a kognitív képességek korral járó hanyatlásának csökkentéséhez. Antioxidáns hatásánál fogva segíti az immunrendszer működését. Segíti az immunrendszert a baktériumokkal és vírusokkal szembeni védekezésben. A C-vitamin szükséges az idegrendszer normál működéséhez. Szerepet játszik a kötőszövet megfelelő működésében, szerkezetének kialakításában, ezáltal az íny, a bőr, a csontok és a porc egészségének megőrzésében. Hozzájárul a haj, a köröm és a bőr egészségének megőrzéséhez. A C-vitamin fontos szerepet játszik a táplálékkal bevitt vas felszívódásában. Szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában, elősegíti a szív és a keringési rendszer egészséges működését.
Adagolás: naponta 2 x 1 kapszula bevétele javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 2106909899

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.