Dr. Chen Ginseng Ginkgo Biloba Forte kapszula - 400 mg x 30 db - HH

Dr. Chen Ginseng Ginkgo Biloba Forte kapszula - 400 mg x 30 db - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 400 mg x 30 db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4085
Ár:
Ár:2,550 Ft

A termékről

Dr. Chen Ginseng Ginkgo Biloba Forte kapszula - 400 mg x 30 db - HH
 
Összetevők: Panax ginseng gyökér kivonat, Ginkgo biloba standardizált kivonata, Rózsagyökér kivonat zselatin kapszulába töltve. A Ginkgo biloba és a rózsagyökér támogathatják a megfelelő vérkeringést, beleértve az agyi és a perifériás (végtagok) keringést is. A standardizált kivonatból származó ginkgo flavonoidok hozzájárulhatnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Keringésre gyakorolt hatásának köszönhetően támogathatja az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását. A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárulhat a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védheti a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben. A ginseng hozzájárulhat a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. OÉTI szám: 8757/2011
Felhasználási javaslat, adagolás: Naponta 1 kapszula étkezés előtt, bőséges folyadékkal lenyelve. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó!
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 2106909200

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.