Dr. Chen Charan tea - 2 g x 20 filteres kiszerelésben - HH

Dr. Chen Charan tea - 2 g x 20 filteres kiszerelésben - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 2gx20db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4037
Ár:
Ár:1,400 Ft

A termékről

Dr. Chen Charan tea - 2 g x 20 filteres kiszerelésben - HH
 
Összetevők: mormordica charantia növény termése és magja. Koffeinmentes. A Momordica charantia zöldségből készült egészségmegőrző termékeket cukorbetegek is fogyaszthatják. A növényben lévő hatóanyagok hozzájárulhatnak az egészséges vércukorszint fenntartásához, segíthetik a megfelelő anyagcsere folyamatokat. Balzsamkörte, vagy keserű dinnye néven is ismert növényt -mint zöldséget- évszázadok óta használják a kínai konyhában. Íze kesernyés, de semmilyen mérgező anyagot nem tartalmaz. Teának elkészítve kellemes ízű italt nyerünk. Amennyiben a teát vércukorszint csökkentésére alkalmas gyógyszeres kezelés mellett fogyasztja, úgy nem szabad elhagyni az orvos által előírt gyógyszerek szedését, illetve a rendszeres kontroll vizsgálatot.
Felhasználási javaslat, adagolás: 1 teafiltert 1 csészényi forrásban lévő vízzel forrázzuk le, majd 5-8 percig hagyjuk állni. Tetszés szerint ízesíthetjük. Naponta 1-2 csészényi tea elfogyasztása javasolt. Mivel nem tartalmaz koffeint, az elkészített italt kisebb adagokra is oszthatjuk, és akár minden étkezés után fogyaszthatjuk. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekeknek, terhes és szoptató anyáknak nem ajánlott! Gyermekek elől elzárva tartandó!
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 2106909899
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.