Dr. Chen Ganoderma - Reishi kapszula - 400 mg x 60 db - HH

Dr. Chen Ganoderma - Reishi kapszula - 400 mg x 60 db - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 400 mg x 60 db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4064
Ár:
Ár:2,500 Ft

A termékről

Dr. Chen Ganoderma - Reishi kapszula - 400 mg x 60 db - HH
 
Összetevők: Ganoderma lucidum -pecsétviaszgomba- kivonat zselatin kapszulába töltve. Gyógynövény gomba az immunrendszer támogatásához. A pecsétviaszgomba (Reishi, Ganoderma lucidum) hatóanyagai támogathatják az immunrendszer egészségét, melyet számos nemzetközi kutatás is igazol. Értékes poliszacharid hatóanyagokat tartalmaz, melyek hozzájárulhatnak a keringés egészségéhez, a szervezet jó fizikai állapotának, természetes védekezésének fenntartásához. Radikális kezelések esetén különösen fontos lehet a szervezet védekező rendszerének támogatása. Hatóanyagok napi 3 kapszulára: pecsétviaszgomba kivonat: 900 mg. OÉTI szám: 10745/2012.
Felhasználási javaslat, adagolás: Napi 3 x 1 kapszula bőséges (3 dl) folyadékkal lenyelve.
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 2106909260

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.