Dr. Chen Ginkgo-Galagonya kapszula C-vitaminnal - 800 mg x 100 db - HH

Dr. Chen Ginkgo-Galagonya kapszula C-vitaminnal - 800 mg x 100 db - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 800 mg x 100 db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4083
Ár:
Ár:3,990 Ft

A termékről

Dr. Chen Ginkgo-Galagonya kapszula C-vitaminnal - 800 mg x 100 db - HH
 
Főbb összetevők: Galagonya (Crataegus pinnatifida) gyümölcs kivonat (90mg/kapszula), Ginkgo biloba levél kivonat (60mg/kapszula), C-vitamin (30mg/kapszula). A Ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő vérellátáshoz, mely összefüggésbe hozható a szellemi teljesítménnyel. A galagonya hatóanyagai hozzájárulnak a vérkeringés normál állapotának fenntartásához, támogatják a szív megfelelő működését, valamint segíthetik az egészséges emésztést. A C-vitamin antioxidáns hatású, hozzájárul a szervezet természetes védekező rendszerének megfelelő működéséhez.
Adagolás: naponta 1-2 kapszula bevétele javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 2106909899

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.