Dr. Chen Ginkgo Biloba + Lecitin kapszula - 1418 mg x 30 db - HH

Dr. Chen Ginkgo Biloba + Lecitin kapszula - 1418 mg x 30 db - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 1418 mg x 30 db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4080
Ár:
Ár:2,450 Ft

A termékről

Dr. Chen Ginkgo Biloba + Lecitin kapszula - 1418 mg x 30 db - HH
 
Lecitint, Ginkgo biloba kivonatot és E-vitamint tartalmazó lágyzselatin kapszula a megfelelő agyműködés fenntartásához. Étrend-kiegészítő. Nettó tömeg: 42,5 g, 1418 mg x 30 db. A készítmény hatóanyagainak köszönhetően támogatja a megfelelő agyműködést, ideális idős korban és vizsgákra való felkészülés időszakában. A lecitin hozzájárul a sejthártyák stabilitásához, ezáltal az optimális sejtműködéshez. Összetevői szükségesek az agy és az idegrendszer megfelelő működéséhez. Lecitin fogyasztása elsősorban tanulási időszakban, és idősek esetén hatásos. A ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Keringésre gyakorolt hatásának köszönhetően támogatja az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását. Az E-vitamin segíti az immunrendszer működését, hozzájárulhat a kognitív képességek korral járó hanyatlásának csökkentéséhez. Összetevők 1 kapszulára: szójalecitin (1000 mg), zselatin, Ginkgo biloba kivonat (18 mg), E-vitamin. Hatóanyagok napi 1 kapszulára: E-vitamin: 2,4 mg (RDA 20%), 18mg Ginkgo biloba kivonatból: Ginkgo flavonoid: 4,32 mg, Szójalecitin: 1000 mg. OÉTI sz.: 7140/2010.
Adagolás: naponta 1x1 kapszula bő folyadékkal lenyelve.
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 2106909200

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.