Dr. Chen Ganoderma lucidum gomba szelet - 40 g - HH

Dr. Chen Ganoderma lucidum gomba szelet - 40 g - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 üveg: 40 g
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4075
Ár:
Ár:2,550 Ft

A termékről

Dr. Chen Ganoderma lucidum gomba szelet - 40 g - HH
 
Összetevő: Ganoderma lucidum gomba. Gyógynövény gomba a sejtek védelme érdekében. A pecsétviaszgomba (Reishi, Ganoderma lucidum) hatóanyagai támogathatják az immunrendszer egészségét, melyet számos nemzetközi kutatás is igazol. Értékes poliszacharidokat, flavonoidokat, nyomelemeket, aminosavakat tartalmaz. Hatóanyagai hozzájárulhatnak a keringés egészségéhez, a szervezet jó fizikai állapotának, természetes védekezésének fenntartásához.
Felhasználási javaslat, adagolás: 1. Gyógynövény gomba kivonat: tegyen 6 szelet gombát fél liter vízbe, áztassa 15-20 percig. Ezt követően öntse le a gombáról a vizet, majd a 6 szelet gombát tegye 1 liter vízbe és főzze 40 percig, ezután szűrje le a folyadékot egy edénybe. A leszűrt gombához adjon hozzá újabb 1 liter vizet és főzze ismét 30-40 percig. Ezt a főzetet is szűrje le és öntse hozzá a korábbi mennyiséghez. A kétszer lefőzött gomba kivonat összekeverést követően fogyasztható. 2. Leves: tegyen 6 szelet gombát fél liter vízbe, áztassa 15-20 percig, ezt követően öntse le a gombáról a vizet. Használható a marha-ín (lábszár) vagy pikkelyes pontyhal leves elkészítéséhez, gyógynövény gomba hatóanyagainak jobb kioldódása érdekében javasolt min. 40 percig főzni. Ajánlott adagolás: a lefőzött folyadékot lehetőleg egy nap alatt fogyassza el, többször keveset fogyasztva (5-6-szor naponta).
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 0712390031

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.