Dr. Chen Immungold kapszula - 400 mg x 40 db - HH

Dr. Chen Immungold kapszula - 400 mg x 40 db - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 400mgx40db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4110
Ár:
Ár:3,500 Ft

A termékről

Dr. Chen Immungold kapszula - 400 mg x 40 db - HH
 
Összetevők: Cordyceps sinensis (kínai hernyógomba) őrlemény, C-vitamin, Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) őrlemény, B1-vitamin, zselatin. Cordyceps sinensis és Ganoderma lucidum gombák őrleményét, C- és B1-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. A készítmény hatóanyagainak kombinációja hozzájárul a szervezet természetes védekező rendszerének fenntartásához. A hagyományos kínai orvoslásban régóta használt kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) és a pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) gazdag poliszacharid tartalma miatt antioxidánsként támogatja a szervezet szabad gyökökkel szembeni védekezését. A szabad gyökök túlzott mértékű jelenléte roncsolja a sejtfal szerkezetét, illetve a sejtek alkotórészeit, valamint felelős az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért. A C-vitamin segíti az immunrendszer megfelelő működését, valamint elősegíti a szív és a keringési rendszer egészséges működését. A B1-vitamin részt vesz a sejtszintű anyagcsere folyamatokban, szükséges az idegrendszer megfelelő működéséhez. OÉTI sz.: 3676/2008.
Adagolás: Naponta 2 x 1 kapszula bő folyadékkal lenyelve.
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
VTSZ: 2106909899
 
 
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.