Dr. Chen Aloe vera kapszula E-vitaminnal - 710 mg x 100 db - HH

Dr. Chen Aloe vera kapszula E-vitaminnal - 710 mg x 100 db - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 710 mg x 100 db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4020

A termékről

Dr. Chen Aloe vera kapszula E-vitaminnal - 710 mg x 100 db - HH
 
Főbb összetevők: Aloe vera juice koncentrátum (7,5mg/kapszula), szójaolaj. A kapszula az Aloe vera húsos leveléből kisajtolt sejtnedv koncentrátumát tartalmazza fagyasztva szárított (liofilizált) formában. Ezzel a kíméletes feldolgozási eljárással nagymértékben megőrizhetőek a növény eredeti beltartalmi jellemzői. Az Aloe vera gazdag összetétele (fehérjék, ásványi anyagok, vitaminok és enzimek) révén támogatja a bélrendszer egészségét, ezáltal a jó közérzet megőrzését. Segít fenntartani a szervezet természetes védekező rendszerének egészséges működését.
Adagolás: naponta 3 x 1 kapszula bevétele javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 
Az
egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 2106909899

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.