Dr. Chen Instant Ginkgo biloba tea - 10 g x 20 tasak - HH

Dr. Chen Instant Ginkgo biloba tea - 10 g x 20 tasak - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 10gx20db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4078
Ár:
Ár:1,300 Ft

A termékről

Dr. Chen  Instant Ginkgo biloba tea - 10 g x 20 tasak - HH
 
Összetevők: ginkgo biloba kivonat, nádcukor. A Ginkgo biloba (páfrányfenyő) óriási életerővel bíró, értékes növény. Ősi fafajta melyet a Távol-Keleten élő kövületnek is neveznek. A Ginkgo levelét és magját a hagyományos kínai gyógyászatban több ezer éve használják. Tapasztalatok szerint a Ginkgo flavonoid hatóanyagai hozzájárulhatnak a keringési rendszer egészséges működéséhez, a megfelelő véráramlást biztosíthatnak a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Különösen az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához nyújthat hatékony segítséget. A ginkgo flavonoidok antioxidáns hatásuknak köszönhetően pedig hozzájárulhatnak a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez.
Felhasználási javaslat, adagolás: 1 tasak tartalmát 1 csészényi forró, vagy hideg oldjunk fel, azonnal fogyasztható italt kapunk. Tetszés szerint ízesíthetjük. Naponta 2-3 csészényi tea elfogyasztása javasolt.
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 2106909899

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.