Tulsi - Szent Bazsalikom - 60 db kapszula - Garuda Ayurveda

Tulsi - Szent Bazsalikom - 60 db kapszula - Garuda Ayurveda
Gyártó: Garuda Ayurveda
Kiszerelés: 60 db kapszula
Termékazonosító: 7097
Ár:
Ár:5,600 Ft

A termékről

 
Tulsi - Szent Bazsalikom 60 db kapszula - Garuda Ayurveda
 
Szent Bazsalikom/Tulsi: Antibakteriális, nyákoldó és köptető hatása támogatja a légzőszervek egészségét.
 
Alkalmazási javallatok a termék gyártója szerint:
- Támogatja a légzőszervek működését
- Segít leküzdeni a megfázást és köhögést
- Hatásos a légzőszervi megbetegedések enyhítésében
- Antioxidáns
- Javítja a kedélyállapotot
- Anti-virális hatású


Alkalmazás: Napi 2x1-2 kapszulát étkezések után bevenni


Összetevők 1 kapszulában: Ocimum sanctum 500 mg in (HPMC) cellulose capsule


Notifikáció: OÉTI-13281/2013.
 
A Tulsi – vagy más néven Szent Bazsalikom – Indiában a lótusz mellett az Ayurveda egyik legáldásosabb gyógynövényeként tartják számon. Az egész szubkontinensen elterjedt, ugyanis Indiában, Kínában, Ázsia több részén, a Közel-keleten, Észak-Afrikában, valamint Ausztráliában is említik történelmi feljegyzések, gyógyászati célokra is használták, valamint konyhai felhasználásáról szintén akadnak leírások.
Az ayurveda a hagyományos indiai gyógyító rendszer, amely ötezer éves alapokon nyugszik és valamennyi ősi orvostudomány alapjául szolgál. Az ayurveda szanszkrit eredetű szó, melyben az „ayu” az életet, míg a „veda” tudást, tudományt jelent, így tevődik össze az Ayurveda szó, vagyis az Élet Tudománya. Több,  mint 1500 gyógynövény alapos ismerete, köztük a szent bazsalikom részletes dokumentációja áll az ayurveda birtokában, számos pozitív hatással.
A Tulsi rendkívüli hatását már az ókorban felfedezték és az utóbbi néhány évtizedben a modern tudomány is rátalált: egyre több kutatás zajlik különleges erejének bizonyítására. A nyugati társadalmakban kevéssé ismert növény, azonban az ősi ayurvedikus orvoslás már évezredek óta használja a mentális és fizikai egészség megőrzés érdekében, illetve fiatalító kezeléseknél.

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.