Dr. Chen Galagonya magozatlan gyümölcs - 200 g - HH

Dr. Chen Galagonya magozatlan gyümölcs - 200 g - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 200 g
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4062
Ár:
Ár:1,200 Ft

A termékről

Dr. Chen Galagonya magozatlan gyümölcs - 200 g - HH
 
 
Főbb összetevők: Galagonya gyümölcshús, cukor. A távol-keleti népgyógyászatban a gyomor egészségét nagyon fontosnak tartják. Minden korosztályban a gyomor energiájának fenntartása érdekében galagonyát fogyasztanak. Európában a tudatos szívbarát életmód részeként használják, hiszen segíti egészségesen tartani a szívet. A kínai galagonya gyümölcse hozzájárulhat a szív és a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő emésztéshez. Felhasználási javaslat: finom csemege minden korosztálynak. Figyelmeztetés: az egész gyümölcs magot tartalmaz. (galagonyagy)
Felhasználási javaslat: finom csemege minden korosztálynak. Figyelmeztetés: az egész gyümölcs magot tartalmaz.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 0813409500
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.