Dr. Chen Fehér tea - 2 g x 25 filter - HH

Dr. Chen Fehér tea - 2 g x 25 filter - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 2 g x 25 filter
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4054
Ár:
Ár:1,150 Ft

A termékről

Dr. Chen Fehér tea - 2 g x 25 filter - HH
 
Összetevők: fehér tea. Fogyasztásával a zöld teákra jellemző kiváló hatás érhető el, még fokozottabban. A teacserje legfiatalabb, még kicsit szőrös hajtásaiból készítik. A fehér teát a világon sok helyen a -teák királyának- nevezik. A fiatal teacserjék több polifenolt tartalmaznak, ezáltal a kínai hagyományos orvoslás szerint fokozottabb antioxidáns hatása érvényesülhet. A tea hatóanyagai védelmet nyújthatnak a szervezetben képződő szabadgyökök ellen, ezáltal késleltethetik a sejtek öregedési folyamatát.
Felhasználási javaslat, adagolás: 1 teafiltert 1 csészényi forrásban lévő vízzel forrázzuk le, majd 10 percig hagyjuk állni. Tetszés szerint ízesíthetjük.
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 0902100000
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.