Dr. Chen Beauty Max Kollagén Hyaluronsav Forte kapszula - 463 mg x 30 db - HH

Dr. Chen Beauty Max Kollagén Hyaluronsav Forte kapszula - 463 mg x 30 db - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 1 doboz: 463mgx30db
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4122
Ár:
Ár:3,055 Ft

A termékről

Dr. Chen Beauty Max Kollagén Hyaluronsav Forte kapszula - 463 mg x 30 db - HH
 
 
Összetevők: II. típusú kollagén (hyaluronsav tartalommal), metionin, cisztin, C-vitamin (aszkorbinsav), cink-szulfát, B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), biotin zselatin kapszulába töltve. Hatóanyagok napi 1 kapszulára: kollagén (II. típusú): 180mg, hyaluronsav: 18mg, metionin: 70mg, cisztin: 70mg, biotin: 50ľg (RDA 100%), C-vitamin: 20mg (RDA: 25%), cink: 8,1mg (RDA: 81%), B6-vitamin: 1,4mg (RDA 100%), B1-vitamin: 1,1mg (RDA 100%). A Beauty-Max kapszulával több irányból támogathatjuk a bőr egészségét. A jelentős mennyiségű (180 mg) II. típusú kollagén, illetve a hyaluronsav a bőr, valamint a porc fontos szerkezeti felépítői. A hatóanyagok segíthetnek megőrizni a bőr feszességét és rugalmasságát, A C-vitamin hozzájárulhat a bőrben zajló kollagén képződéshez, ezáltal a bőr megfelelő állapotához. A kéntartalmú aminosavak (metionin, cisztin) támogathatják a bőr, a haj és a köröm egészséges szerkezetének fenntartását, tartósan alkalmazva növelheti a haj és a köröm ellenállását, és segítheti növekedésüket. A cink és a biotin hozzájárulhat a bőr, a haj és a köröm állapotának támogatásához. A B1-, és B6-vitaminok hozzájárulhatnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, ami kihatással van a bőr állapotára. Beauty-Max kapszula válogatott hatóanyagokkal egy cél érdekében: a bőr, a haj és a köröm szépségéért és egészségéért. OÉTI szám: 10088/2012 (TOP25)
Felhasználási javaslat, adagolás: Naponta 1 x 1 kapszula bő folyadékkal (legalább 3 dl) lenyelve. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó!
 
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 2106909260
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.