Dr. Chen Kohoflu szirup lándzsás útifűvel és C-vitaminnal - 150 ml - HH

Dr. Chen Kohoflu szirup lándzsás útifűvel és C-vitaminnal - 150 ml - HH
Forgalmazó: Oriental Herbs Kft.
Kiszerelés: 150 ml
VTSZ: Szállítási határidő: 1 hét
Termékazonosító: 4120
Ár:
Ár:2,100 Ft

A termékről

Dr. Chen Kohoflu szirup lándzsás útifűvel és C-vitaminnal - 150 ml - HH
 
Növényi kivonatokat és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő szirup. Főbb összetevők: Plantaginis folium (lándzsás útifű) alkoholos kivonata, mentol, grapefruit alkoholos kivonata, C-vitamin. A szirup hatékonyan ötvözi a lándzsás útifű légutakra gyakorolt kedvező hatását, a grapefruit mag kivonatból származó polifenolok, valamint C-vitamin antioxidáns tulajdonságait, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez.
Felhasználási javaslat: felnőtteknek napi 3 x 1 evőkanálnyi mennyiség, gyermekeknek naponta 1 evőkanálnyi mennyiség bevitele javasolt. Figyelmaztetés: mentolra és alkoholra érzékeny egyének számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Az egészségmegőrző termékek körébe tartozó teák, kapszulák, tabletták, étrend-kiegészítők és egyéb termékek fogyasztása, alkalmazása önmagában nem elegendő az egészség megőrzéséhez. Az egészséges életmód nélkülözhetetlen elemei még a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás, pihenés, valamint a pozitív gondolkodás. Már kialakult betegségeknél nem helyettesíthetik az orvos által felírt gyógyszereket, javasolt terápiákat, de segíthetnek a gyógyulás szakaszában. Betegségek esetében fontos az orvos véleményét kérni arra vonatkozóan, hogy a gyógyítás folyamatában milyen egészségmegőrző termékek fogyasztása javasolt.
 
VTSZ: 1211909700
 

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.