Skeletin Étrendkiegészítő kapszula - Energy - 135 db

Skeletin Étrendkiegészítő kapszula - Energy - 135 db
Gyártó: Energy Group a. s.
Forgalmazó: Hungary Energy Kft.
Kiszerelés: 135 db kapszula
VTSZ: Szállítási határidő: 4 nap
Termékazonosító: 715
Ár:
Ár:8,500 Ft

A termékről

Skeletin Energy Étrendkiegészítő 135 db kapszula
 

Rövid ismertető:

A Skeletin szépiacsontot, kollagént, halolajat, csipkebogyó- és csalánkivonatot, valamint mangánt tartalmazó bioinformációs készítmény. :

  • ízületi vagy gerincfájdalom esetén
  • az ízületek túlzott terhelése esetén /sport, nehéz fizikai munka/
  • növekedés ideje alatt
  • idősebb korban a csontanyag-ritkulás lelassítása érdekében
  • terhesség alatt, hogy a magzat csontozata egészséges legyen
  • körömtöredezés, hajhullás és igénybevett, hervadt bőr esetén

 

 

Hosszabb ismertető:

 

Használata:
Az említett természetes anyagok egyedülálló kombinációja elsősorban ízületi megbetegedések ( arthrosis - nem gyulladásos ízületi betegség , arthritis - ízületi gyulladás , reuma és köszvény ) esetén érezteti jótékony hatását. Csillapítja az ízületekben jelentkező hasogató érzést és a fájdalmat, mivel védi az ízületi porcokat, és segíti azok regenerálódását. Pozitívan hat az ízületi gyulladásokkal szemben. A Skeletin elősegíti továbbá a csontnövekedést is, és támogatja a csontok megfelelő ásványianyag-ellátását, ezáltal a növekedési szakaszban jótékonyan befolyásolja a csont anyagának képződését, illetve idősebb korban lelassítja annak ritkulását. Használatával megelőzhető az osteomalacia (csontlágyulás) és az osteoporosis (csontritkulás) kialakulása. A Skeletin kiváló hatásai javítják a haj és a köröm minőségét, és rugalmasabbá teszik a bőrt. Meg kell még említeni, hogy kiválóan hat a fogszuvasodással szemben is.
 

 

 
 

A Skeletin hatásai az ízületi betegségek gyógyításában:

 
Szépiacsont tartalmának köszönhetően képes támogatni és harmonizálni a veseműködést.

 
A Skeletinben több olyan anyag található, mely védi a porcsejteket a toxikus anyagokkal szemben, és amely kölcsönösen támogatja egymás hatásának kifejtését. A C, A, E vitaminok, valamint a bioflavonoidok és a mangán jelentős antioxidációs hatású anyagok. A nehézfémek eltávolításában a C-vitamin mellett a chitin és a chitosan is résztvesz. Az ízületi megbetegedések kezelésekor különösen fontos a gyulladások kezelése. Gyulladáscsökkentő hatása van az omega3 telítetlen zsírsavaknak, a klorofilnek, a sziliciumnak, a kénnek, valamint az E és a C vitaminnak. Az ízületi porcok regenerálódását olyan anyagok biztosítják, melyek elősegítik a kollagén termelődését / C, D, A vitaminok és a mangán /, illetve amelyek gyógyító hatásúak / mangán, klorofil, C és E vitamin/. A porc szintézisét támogatják a B vitaminok és a magnézium is. A kalcium, a C-vitamin és a mangán tartalmának köszönhetően a Skeletin képes a fájdalmat is csökkenteni.
 

 
 

 

A Skeletin hatásai a csontanyag fogyásával kapcsolatban:
A Skeletin természetes forrása az egészséges csont felépítéséhez szükséges ásványi anyagoknak – a kalciumnak, a magnéziumnak, a foszfornak és a sziliciumnak. Szépiacsont tartalma hatékonyan támogatja a veseműködést, így pozitívan befolyásolja a kalciumgazdálkodás hormonális szabályozását a testben. Az A, D, és K vitaminok segítik a csontszövet-képzést. Az osteoporosis kialakulását segít megelőzni a mangán, a szilicium, a K vitamin és a szójaolajból származó fytoösztrogének is
 

 

Bioinformációk
A bioinformációk olyan frekvenciák, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályzó agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbelépése által zavar támad a negatív információk sorában, és elindul a visszaható regeneráló folyamat. A bioinformációk jelenléte az Energy készítményeiben rendkívül jelentős – más, hasonló jellegű készítményekkel összehasonlítva az Energy termékei sokkal nagyobb hatékonyságról tettek tanúbizonyságot.
 

 

 
Javasolt adagolás:3x1 kapszula naponta, étkezés után

 
Hűvös, sötét helyen tartandó, leginkább a hűtőszekrényben.

 
A készítmény használata 3 éves kor alatt nem ajánlott.

 
Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet!

 
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!

 
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.