Grepofit Étrendkiegészítő - Energy - 135 db kapszula

Grepofit Étrendkiegészítő - Energy - 135 db kapszula
Gyártó: Energy Group a. s.
Forgalmazó: Hungary Energy Kft.
Kiszerelés: 135 db kapszula
VTSZ: Szállítási határidő: 4 nap
Termékazonosító: 714
Ár:
Ár:6,700 Ft

A termékről

Grepofit Energy Étrendkiegészítő
 

Rövid ismertető:
Egyedülálló, vírusellenes hatású, természetes alapanyagú készítmény. A Grepofit grépfrútmag-, Echinacea-, Szudáni Hibiscus-, és orvosi zsályaillóolaj-kivonatot tartalmazó bioinformációs készítmény. Használata: Ennek az egyedülálló készítménynek rendkívül pozitív hatása van olyan vírusos és bakteriális fertőzések esetében, mint az influenza, a torokgyulladás, a nátha, de kiváló segítséget nyújt húgyúti fertőzések során is. Csillapítja a köhögést és a torokfájást, aktiválja az immunrendszert, és lerövidíti a betegség lefolyásának idejét. Jótékonyan hat továbbá némely ginekológiai problémára, elsősorban a gyulladásokra és folyásokra. Segítségére van a szervezetnek gyomor- és bélpanaszok, fekélyek, valamint hasnyálmirigy-gyulladás esetében. Gátolja a gombásodás kialakulását a szervezetben és a bőrön is. A szintetikus antibiotikumokkal ellentétben a Grepofitnak nincsen semmiféle nem kívánt mellékhatása. Nem bolygatja meg az egészséget biztosító bakteriális flórát, hanem ellenkezőleg, elnyomja a káros bélbaktériumok hatását. Megjegyzés: egy kapszula Grepofit kb. 50 csepp, hasonló hatású, ma kapható készítménynek felel meg.
 

 

Hosszabb ismertető:

 

Használata:
Ennek az egyedülálló készítménynek rendkívül pozitív hatása van olyan vírusos és bakteriális fertőzések esetében, mint az influenza, a torokgyulladás, a nátha, de kiváló segítséget nyújt húgyúti fertőzések során is. Csillapítja a köhögést és a torokfájást, aktiválja az immunrendszert, és lerövidíti a betegség lefolyásának idejét. Jótékonyan hat továbbá némely ginekológiai problémára, elsősorban a gyulladásokra és folyásokra. Segítségére van a szervezetnek gyomor- és bélpanaszok, fekélyek, valamint hasnyálmirigy-gyulladás esetében. Gátolja a gombásodás kialakulását a szervezetben és a bőrön is.
Megjegyzés: egy kapszula Grepofit kb. 50 csepp, hasonló hatású, ma kapható készítménynek felel meg.
 

 

 

Grépfrútmag-kivonat
Egyedülálló antibiotikumos hatású szubsztancia, amely meggátolja a baktériumok, a vírusok és a gombák szaporodását. Nagy mennyiségben tartalmaz bioflavonoidokat, amelyek megkönnyítik az emésztést, tisztítják a szervezetet, javítják a vérkeringést, és növelik a nyálkahártyák ellenállóképességét. A kivonat javítja az érfalak minőségét, és meggátolja töredezésüket, ami elsősorban a kapillárisoknál szembetűnő. Megakadályozza továbbá a vérlemezkék összetapadását, illetve a véralvadást.
 

 
 

 

 

Echinacea purpurea
Az Echinaceának egy sor gyógyító hatása van. Külsőleg alkalmazva segít gyorsan begyógyítani a sebeket, ám belső használata sokkal jelentősebb, hiszen bizonyítottan erősíti a szervezet nem specifikus immunitását. Közismert a jelentős antimikrobiális hatása, és nem csak a baktériumokkal, de a vírusokkal szemben is.
 

 
 

 

 

Szudáni Hibiscus
A gyulladásgátló és fertőtlenítő hatását, főleg az emésztő és a húgyúti szervek területein fejti ki. A Hibiscus-kivonat oldja az izomgörcsöket a méhben és a belekben, ezért pozitívan alkalmazható görcsökkel kísért hasmenéses megbetegedések, valamint menstruációs fájdalmak esetében. A kivonat frissíti a szervezetet, mellékhatások nélkül csökkenti a magas vérnyomást, segítségével megelőzhető az atherosclerosis kialakulása, mert csökkenti a koleszterinszintet, és megakadályozza a koleszterin lerakódását az artériákban.
 

 

 

Orvosi zsálya
A zsályából nyert illóolaj rendkívül széles körben alkalmazható. Gyulladásellenes és baktériumölő, enyhén vizelethajtó és összehúzó hatású, valamint bizonyítottan pozitívan alkalmazható a bélférgekkel szemben. Az illóolaj antibiotikumos hatása húgyúti gyulladások gyógyításánál, a torok és a szájüreg nyirokstruktúráinak kezelésénél, továbbá torokgyulladás, ginekológiai jellegű gyulladások vagy az emésztőrendszer gyulladásos megbetegedései esetében használható ki leginkább.
 

 
 

 

 

Bioinformációk
A bioinformációk olyan frekvenciák, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályzó agykéreg alatti központok irányító frekvenciáihoz. A bioinformációk működésbe lépése által zavar támad a negatív információk sorában, és elindul a visszaható regeneráló folyamat.
 
Javasolt adagolás:3x1 kapszula naponta.

 
Hűvös, sötét helyen tartandó.

 
A készítmény használata 3 éves kor alatt nem ajánlott.

 
Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet!

 
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!

 
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.