Balsamio Bioinformációs fogkrém Energy - 100 ml -

Balsamio Bioinformációs fogkrém Energy - 100 ml -
Gyártó: Energy Group a. s.
Forgalmazó: Hungary Energy Kft.
Kiszerelés: 100 ml
VTSZ: Szállítási határidő: 4 nap
Termékazonosító: 731
Ár:
Ár:2,090 Ft

A termékről

Balsamio Energy Bioinformációs fogkrém  - 100 ml -
 

Rövidebb ismertető:
Kiszerelése: 100 ml 

Alkalmazása: a maximálisan frissítő és adsztringens hatású bioinformációs fogkrém főleg a vékonybél, a lép, a máj, a három sugárzó ínizom energetikai pályáját, illetve a jang és jin összekötő pályáját befolyásolja. Kopaivabalzsamot, lapach és uncaria, valamint olyan növényi kivonatokat tartalmaz, amelyeknek daganatellenes hatása van. A szóban forgó alapanyagok a perui Amazónia őserdeiből származnak.
 

Energy fogkrémekről általában:
 
Gyémántfogak – Biztosan Ön is mindig errol álmodott!
Ahhoz, hogy fogaink olyan kemények és szépek legyenek, mint a gyémánt testünknek maximális gondoskodást kell nyújtanunk. Most bemutatunk Önöknek három olyan bioinformációs fogkrémet – Fehér gyémánt, Silix, Balsamio , amelyeket az Energy cég speciális technológiája alapján fejlesztett ki. A fogrémek alapösszetevoje a Podhajská forrásból származó harmadkori tenger t ermálvíze , amely egy sor hatékony ásványt és sót tartalmaz. Ez az ínyre összehúzó hatást kifejto víz a létezo legjobb tisztítószer.
A gyógynövények speciális elegyét a termál vízben tárolják, és a növényekbol kiválasztódnak a hatékony anyagok, valamint ásványok.
Az Energy cég fogkrémeiben a gyógynövények mennyisége eléri az 50% is. A készítményekben található illatosító anyag a kellemes illat biztosítása mellett felfrissíti a szájat, fertotlenít és regenerál. A szóban forgó anyag speciálisan kiválasztott antimikrobiális, antibakteriális, vírusellenes és gombaellenes hatásokkal bíró illóolajakból áll.
Azt javasoljuk, hogy mind a három fogkrémet felváltva használja , hiszen mindegyik más-más energetikai pályát segít a testben. A szájüreg tisztítása során a természetes anyagok és az információk egyszerre hatnak a fogakra, valamint az azokkal összeköttetésben levo szervekre. A fogkrémeknek rendkívül segíto a tisztító hatása, habzásuk közepes. Méregtelenítés folyamatát felgyorsító lenolajat, illetve a fogzománcra pozitívan ható lecitint tartalmaznak. Ezek az anyagok a növényi illóolajakkal együtt antibakteriális védo réteget hoznak létre a fogzománcon. A készítmények ezenkívül termálvízbol származó fluoridokat és olyan bioinformációkat tartalmaznak, amelyek felgyorsítják a szükséges elemek és ásványok – fluor, mész – felszívódását. A bioinformációk felgyorsítják továbbá a felesleges fluor, illetve a nehézfémek ( foleg a higanyt és az ezüstöt, amelyek a fogtömések elkészítéséhez használatosak) kiválasztódását a testbol.
Minden fogkrémnek eltéro a frissíto ereje, és hatásaikat kölcsönösen kiegészítik.
A fehér gyémántnak enyhén frissítő az íze, a Silexnek közepesen frissítő a Balsamio pedig erősen frissíto ízzel rendelkezik.
 

Hosszabb ismertető:
Balsamio – maximálisan frissítő és adsztringens hatású bioinformációs fogkrém.
Elsősorban a vékonybél, a három sugárzó ínizom-, a lép, a máj, az irányító, a jing és a jin összekötő energetikai pályáinak harmonizációját segíti. Kopaiva balzsamot, valamint daganatellenes hatású lapacho és uncaria kivonatokat tartalmaz. A szóban forgó alapanyagok a perui Amazónia oserdeibol származnak.
 
Gyógynövények összetétele:
Lapacho, uncaria, levendula, nadályto, vérfu, kígyógyökeru keserufu, arália, muira puama, vérontó fu.
 
Illatosító anyagok:
Benzoe, borsmenta, kopaiva, édesgyökér, badián, rozmaring.
 
A fogakon tükrözodik az ember egészségi állapota
 
A fogak állapotát befolyásoló egyik legfontosabb tényező a szájüreg pH értéke. Abban az esetben, ha savas reakció lép fel, a fogzománc károsodást szenved. Aki azt akarja, hogy egészségesek legyenek a fogai, annak úgy kell táplálkoznia, hogy az emésztéssel ne alakítson ki kedvezőtlen klímát a fogazata számára.
 
Mit tegyünk fogínygyulladás esetében?
 
Fogínygyulladásban szenvedőknek minél gyorsabban változtatniuk kell az étrendjükön, és eme egyszeru tett, akár fél éven belül megnyugtathatja a fájó fogakat, sőt megállíthatja a károsodás folyamatát is.
 
Szájvíz: fogmosás után csepegtessen pár csepp Drags Imunt a csupasz fognyakra. A Drags Imun ún. sárkányvért tartalmaz, amely nagyon jó összehúzó hatással rendelkezik, segít megállítani a vérzést és gyulladásgátló hatással bír. Ez a készítmény tökéletesen helyettesíti a szájvizet.
 
Belsőleg szintén használhatja a Drags Imunt a Cytosannal együtt, amely humátokban gazdag és védi a beleket. Külsőleg az Artrinbioinformációs krém használatát, belsoleg a vesetevékenységet segíto valamint a test ásványgazdálkodását befolyásoló Renol cseppek használatát javasoljuk.
 
Kerülje el a túlságosan fluoros környezet kialakítását. Abban az esetben, ha a szervezetben túl sok a fluor, szétesnek a fogak és csökken a testben levo szövetek szilárdsága és rugalmassága.
 
Kellemetlen szájszag: okát a rossz gyomormuködésben találhatjuk. Ebben az esetben a szájüreg tisztítása mellett az alábbi készítmények egyenkénti fogyasztását javasoljuk: Regalen, Gynex, Drags Imun, Cytosan. A gyorsabb hatás elérése érdekében elképzelhető két, esetleg három szóban forgó termék kombinálása is. A gyógymód táplálkozásváltoztatással is kiegészíthető, csakúgy, mint a már említett fogínygyulladás esetében.
 
Afták és sömörök. Ebben az esetben külső és belső használatra is segíthet a Drags Imun, csak belső használatra pedig a Cytosan javasolt. A benne található anyagok eliminálják a herpesz-vírusokat.
 
Nyelv: fogmosáskor ne feledkezzen meg a nyelvéről sem. A fogkrém dobozán található kép egyértelmuen elárulja, hogy milyen kapcsolatok vannak az egyes szervek és a nyelven levő reflexív zónák között.
 
Az analitikus elemzések szerint a Fehér gyémánt, a Silix és a Balsamio fogkrémek a Mengyelejev féle periodikus rendszer több mint 50 elemét tartalmazzák.

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.