A szeretet útja - A szerelem spirituális jelentősége

A szeretet útja - A szerelem spirituális jelentősége
Szerző: Deepak Chopra
Megjelenés: 2002
Kiadó: Édesvíz
ISBN: 9789635285785
Terjedelem: 336 oldal
Állapot: antikvár, jó állapotban
Nyelv: magyar
Termékazonosító: 7144
Ár:
Ár:3,900 Ft

A könyv tartalmáról

A szeretet útja - A szerelem spirituális jelentősége
 
A szerelembe esés sok ember számára véletlen eseménynek tűnik, spirituálisan azonban nem más, mint rálépés a szeretet örökké tartó ösvényére.
A szerelembe esés drámai változásokat idéz elő pszichénkben. Ahhoz, hogy ajándékait hasznosítani tudjuk életünkben, tudnunk kell, hogyan bánjunk vele.
A fejezetek végigvezetik az olvasót a szeretet útján, a románc első felpezsdülésétől a szeretetben létezésen keresztül az eksztázis végső állapotáig. Deepak Chopra legalább annyira gyakorlatias, mint ösztönző: minden fejezethez gyakorlatias, konkrét tennivalókat kínál, amelyek segítenek abban, hogy elhagyjuk a védekezés viselkedésmintáit, amelyekkel távol tartjuk magunktól a szeretetet. Tanulságos szerelmi történetekkel és rengeteg idézettel inspirál minket. Letisztult, kiforrott gondolataiból hitelesség árad, a megélt hit hitelessége.
Mindannyiunknak hinnünk kell, hogy szerethetők vagyunk, és hogy szeretnek is minket. Chopra segítségével megtanulhatunk újra szeretni és szeretetben élni.
 

Tartalom

Köszönetnyilvánítás

 

A szeretet újraéledése

11

Az út

39

A románc szelleme

71

Mi is az önátadás?

168

Szerelem-e ragaszkodás?

201

Miért kell a szenvedély?

238

Eksztázis

282

Konklúzió: szeretve vagy

330

A szerző művei

Webáruházunk oldalain található információk, illetve termékek nem helyettesíthetik a megfelelő szakember/orvos véleményét, amennyiben egészségügyi problémája van, kérjük minden esetben forduljon háziorvosához.